A holokauszttagadók a börtönben milyen "kasztot" foglalnának el Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ugye állítólag van azért egyfajta hierarchia a börtönökben, például a gyerekeket bántalmazókat, molesztálókat megveti a többség. Tisztában vagyok vele, hogy a fenti bűncselekményért itthon még nem szabtak ki végrehajtandó szabadságvesztést, de vajon mi lenne a börtönben a szerepük?2017. márc. 9. 18:31
1/7 anonim válasza:
Holokauszt tagadásért börtönbe zárni valakit az a szólás szabadság megcsúfolása.
2/7 anonim válasza:
Erika B.,szerinted itt van olyan?
3/7 anonim válasza:
Kb. mint egy közlekedési vétségért ülőknek, de a legtöbb rab úgy gondolná, hogy ártatlanul, vagy politikai okokból elítélt emberrel van dolga, ezért kihagynák a szokásos "börtönbulikból".
4/7 Molyember válasza:
Megértéssel és türelemmel kezelnék őket, ahogy a sérültekkel szokás bánni.
5/7 A kérdező kommentje:
És az nem lehet, hogy - mivel börtönbe nagyon sok esetben nem épp az értelmiség kerül be, hogy finom legyek - azt se tudnák, nem is értenék, miért ül?
2017. márc. 9. 19:55
6/7 anonim válasza:
Te mit követtél el ?
Kiraboltam egy bankot.
Mikor szabadulsz ?
10 év múlva ?
És te mit csináltál ?
Nem hiszem el, hogy a holokauszt úgy történt ahogy a hivatalos álláspont állítja.
Mikor szabadulsz ?
Életfogytos vagyok, mert a bíró nem hitte le, hogy meg tudok változni. Túl veszélyes vagyok a társadalomra.
Te vagy a legkeményebb bűnöző !!
7/7 anonim válasza:
Úgy képzeled a börtönt, mint Dante a Poklot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!