Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha ez kiderulne ti mit csináln...

Ha ez kiderulne ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Ha egy apa molesztálná a gyermekét stb.?

Ma az egyik munkatársam bejelentkezve hagyta a facebookját és arra lettem figyelmes ,hogy pár ember a facebookját olvassa ,ami ezeket tartalmazta:

1. Egy kis fiútól kért meztelen képeket. Mert ,hogy o biszex. (Mi úgy tudtuk ,hogy a noket szereti és a munka társam 43éves.)

2. Egy emberrel írt ,aki azt írta ,hogy a novére 12éves lányával van viszonya errol képet is kuldott neki. Továbba arrol is írtak ,hogy szexuális viszonyba kezdett a 3éves lányával!

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Aki nem hiszi el annak megmutatom!

2017. márc. 8. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért ez kicsit zavaros. Konkrétan az ő saját név szerinti profilja volt, illetve ezeket a saját szemeddel láttad vagy csak hallottad a kollégáktól?
2017. márc. 8. 23:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen és láttam is!
2017. márc. 9. 02:14
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező te rettegsz, hogy kiderül, te vagy a feljelentő. Ezért nem a bármilyen zavaros, de mégis diszkrét rendőrséghez fordulsz, hanem facebookon szétkürtölöd a világnak. Tisztában vagy te azzal, mire képes az internet?
2017. márc. 9. 07:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Én nem írtam senkinek ezzel kapcsolatban itt tettem ki a kérdést!
2017. márc. 9. 08:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg két opció van. Vagy kamu a kérdés vagy teljesen életképtelen az írója.

Aki dolgozik, annak már elég sütnivalójának kell lennie egy ilyen kérdés megválaszolására. Volt 1-2 IQ harcos már a közelemben, de egyik ott helyben ütötte volna agyon a pasast (ezt nevezzük mondjuk "kevés iskolát megjárt"-nak), hogy a saját gyerekével ilyet művel, a másik meg nem itt írogatna marhaságokat (ő a diplomás értelmetlenségi).

A kérdés írójához hasonló értelem még scifiben sincs, és ilyenből legalább 3 lenne rögtön egy irodában???

Kamu!

2017. márc. 9. 12:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Privátban meg mutattam neked!
2017. márc. 9. 15:03
 17/19 anonim válasza:

Még ma is itt válaszolgatsz minthogy elmentél volna és megteszed a feljelentést a bizonyítékokkal együtt!!

Egy normális felfogású értelmes embernek ezt meg sem kellene kérdeznie hanem egyből a rendőrségre venni az irányt!

Tudod ha az én munkatársamról ilyen dolog derülne ki és bizonyíték is lenne a kezembe úgy szarnám le hogy meg tudja ki jelentette fel mint annak a rendje!

Gyerekekről van szó ember legyen már vér a p*cs*dbe, ha meg nő vagy akkor is gratulálni tudok akár a te gyerekedről is lehetne szó, nyilván akkor is előtte ide írnád ki a kérdést először ❗

2017. márc. 9. 18:05
 18/19 anonim ***** válasza:

személyesen telefonon.

a feljelentés lehet névtelen.ez neked fontos.

facebookon nem lehet nekik írni,bár maga feltételezés jogos hogy lehetne,de végig gondolva hülyeség.

2017. márc. 13. 20:02
 19/19 anonim válasza:
És a kisfiu is lefotózta magát meztelenül a férfinak?
2017. ápr. 20. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!