Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok? Tobbi lent.

Mit csinalnatok? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Na szoval, a parommal egyutt vagyunk mar egy jo ideje (evek ota) de viszont az anyam nem nagyon van oda erte mar. El voltak, de mindenert minket hibaztat mar.. Unom hogy allandoan minket b*sztat.. De nem tudja felfogni hogy nemerdekel amit eppen kever .. Mert mar olyan is volt hog beadta nekem h azt hallotta a faluba hogy van valakije. Es ezt nala is eljatszotta.. Persze nem is figyeltunk ra mivel mar megszoktuk ezt. De ma elerkezett az a pont hogy elegem lett. Ma is haza erek mast nem hallgatok hogy igy a baratod ugy a baratod...

2016. jún. 14. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A költözés nem merült fel, mint megoldási eshetőség?
2016. jún. 14. 18:10
 2/11 anonim válasza:
49%

Elsőnek is próbáljatok a megjegyzéseire nem figyelni, de ha ez sem hat akkor beszélgess el vele, hogy ez neked nem jó és fejezze be a piszkálódásd.

Remélem tudtam segíteni.

2016. jún. 14. 18:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Felmerult. Dolgozik ugye a parom. De most nem allunk ugy hogy kitudjunk berelni egy hazat. Persze nekem is van penzem. De sajnos meg ugyse..
2016. jún. 14. 18:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Mar nagyon sokat beszeltem vele. Mindig megigerte hig abba hagyja. De viszont 2-3het es elkezdte egybol..
2016. jún. 14. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Költözz külön.
2016. jún. 14. 19:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahogy fentis leirtam, nincs ra keret most!
2016. jún. 14. 19:23
 7/11 Whitneyy válasza:
0%
Tudom már beszélgettél vele, de valahogy meg kéne értetni vele, hogy attól függetlenül, hogy nem szereti a párodat, nem viselkedhet így! Minimális tiszteletet meg kell adni a másiknak...Ez meg felháborító, hogy belekantárkodik a kapcsolatotokba :( sajnálom
2016. jún. 14. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:
En unom ezt az egeszet
2016. jún. 14. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
63%

Nincs rá keret? Szóval anyád pénze kell, akkor legyél szíves elfogadni, hogy nem kötelező kedvelnie az aktuális pasidat.

Ha unod, hogy mindenért téged b*sztat, akkor add lejjebb az igényeid és költözz külön annyi pénzből, amennyid van. De így, hogy ő tart el te meg ilyen csúnyán beszélsz róla, hát süllyedj el, kérdező...

2016. jún. 14. 21:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsanat hogy tanulok!:)
2016. jún. 14. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!