Az ismerősömet feljelenthetik mert késsel "fenyegetőzött"?
Figyelt kérdés
Igazából bele kötöttek es elovette a bicskajat (7cm) de nem sertett vele csak mondta a sracnak hogy jo lenne leallni.2017. márc. 7. 10:13
1/10 anonim válasza:
Attól függ, melyik oldalnak hány tanúja van. Meg attól is függ, hol történt. Kocsmában, vagy a polgármesteri hivatalban.
2/10 anonim válasza:
Persze, ne fenyegetőzzön senki fegyverrel.
3/10 A kérdező kommentje:
Iskolában. De semmit nem csinalt csak elo vette, meg ennyit mondott hogy jo lenne leallni
2017. márc. 7. 10:42
4/10 anonim válasza:
Ha iskolában egy 7 centis késsel hadonászott, még ha nem is bántott vele senkit, annak súlyos következményei lehetnek, akár rendőrségi is. A baj ott kezdődik, hogy szúró- és vágófegyvereket elvileg be sem lehetne vinni ilyen helyre, de mivel a diákok ruházatát és táskáját nem kutathatják át, gyakorlatilag bármikor előfordulhat, hogy bekerül 1-1 ilyen eszköz egy közoktatási intézménybe. Vagyis igen, az ismerősöd nagyon megszívhatja.
5/10 anonim válasza:
Kérdező!
Az az ismerős nem te akarsz lenni véletlenül?
6/10 anonim válasza:
Én is vettem már elő kést önvédelemből nem nagy cucc. Engem csak igazoltattak és kész. Bár megkérdezték őket hogy akarnak e ellenem feljelentést tenni, de azt mondták nem, cserébe én se tettem ellenük hogy el akarták venni a telefonom. Én mentem jobbra, ők balra és ennyi volt.
7/10 anonim válasza:
GYK-n két aranyszabály van. A második az, hogy az ismerősöm mindig én vagyok.
8/10 anonim válasza:
Lenne nekem is véleményem, de nem írom le. A kérdés az volt, hogy feljelenthetik-e. Igen, feljelenthetik.
9/10 anonim válasza:
A másik félnél is volt kés? Ha nem akkor ebből bármi lehet, rendőrségi ügy, fegyelmi eljárás, stb
10/10 anonim válasza:
Attól is függ hogy mennyire vették ezt zokon.
Meg én úgy tudom, hogy 8 cm-nél nagyobb kés van nála akk megbüntethetik. Szerintem nem lesz gáz (max kicsapják :D amit megérdemel..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!