Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy tudom kitenni a férjem a...

Hogy tudom kitenni a férjem a házból a lehető leggyorsabban?

Figyelt kérdés

A férjemnek voltak alkohol problémái a múltban, de megígérte hogy megváltozik és mikor 1,5 éve teljesen tiszta volt akkor belekezdtünk a baba projektbe. A kislányunk most 7 hetes, és sajnos újrakezdte az ivást. Féltem a baba életét, mert mikor iszik akkor agresszív, már volt olyan hogy a macskánkra rádobott egy széket csak azért mert megkértem hogy ne igyon többet. Tegnap éjszaka kiosontam a babával és a szüleimnél töltöttük az éjszakát és a napot. Viszont szeretnék visszamenni az otthonomba, a kicsinek is jobb lenne a megszokott ágyban aludni.

A ház az én tulajdonom, a megismerkedésünk előtt vettem, jelenleg CSED-en vagyok de a saját cégemből osztalékom is van mellette.

Hogy tudnék úgy elválni és kitenni a házból hogy nem teszek rendőrségi feljelentést ami tönkretenné mindanyiunk életét?

2017. febr. 6. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Csodálkozom rajta hogy senki se említette a kényszerkijelentést,pedig az lenne a leggyorsabb megoldás szerintem."

Leírtam a #4-es válaszban.:-)

2017. febr. 7. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Ellopod a lakcímkártyáját, lecseréled a zárat.

vagy

2. Aláíratsz vele egy papírt, amelyre az van leírva, hogy kéri, hogy kirakd a cuccait a házból, mert nem akar veled maradni. Amikor aláírja legyen olyan állapotban, h ne tudja elolvasni, mit ír alá.

3. Kibérelsz egy albérletet, megmondod neki, hogy ideiglenesen oda kell átjelentkeznetek, mert ezzel segítesz valakinek, vagy mert így kap hitelt valaki, vagy kitalálsz egy mesét, aztán aláíratod vele a lakcímjelentő lapot, innentől kezdve ott lesz a hivatalos lakcíme. Ezután átpakolod a ruháit az albérletbe. Ne maradjon semmi. HA csak ideiglenesre sikerült bejelentkezni (tartózkodási hely) az albérletbe, mert mondjuk a tulaj csak ehhez járult hozzá, akkor miután kidobtad a holmiját írsz egy kérelmet az Okmányiroda felé, hogy fiktíválják a lakcímét , mert nem lakik ott, ennek 3ezer az illetéke, ki lehet bírni és kell 2 tanúval aláíratott nyilatkozat, h nem lakik ott.

HA már sikerült kidobni vennék egy kutyát, valami komolyabbat. Közben persze elindítanám a válást a bíróságon. Semmi esetre se hagynám , hogy az én házamban éljen egy alkoholista.

Ezek a módszerek gyorsabbak, de ha ráérsz, akkor tedd azt, amit mások javasoltak, az is jó, csak lassú.

Sok sikert!

2017. febr. 7. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem várd meg, ameddig hejreállnak a hormonjaid, és nem fogsz anyatigrisként gondolkozni, és viselkedni.

Egy nő szülés után elég érdekes módon tud viselkedni, pláne ha nehezen jött össze a gyermek, vagy más ok miatt halasztottak.

Jelen állapotodban simán támadható vagy, mivel nincsenek tanúid, labilis a lelkiállapotod, és a többi.

Tudod, a macska nem beszél!

Különben pedig sajnálom a helyzeteteket.

(Már ha a menekülésed tényleg indokolt volt.)

2017. febr. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!