Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vissza kell vásárolnom a...

Vissza kell vásárolnom a Vaterán eladott terméket?

Figyelt kérdés

A termék:

- egy hete adtam el neki

- használt, elektronikai

- ~10.000 ft ár, kifizette, utalással

- nekem tökéletesen működött

- vevő postai szállitással vásárolta

- eleinte félig-meddig ment neki, szerinte akkor is már voltak bajok

- majd mostanra egyáltalán nem.

- egyelőre még nem adott értékelést, csak emailezgetünk, kulturált, semmi gond, még. de ki tudja mit hoz a jövő.

Egyébként tényleg működött, nem vertem át. Én egy működő terméket értékesitettem, most egy rosszat akar visszavetetni. Vissza kell vennem?

2017. febr. 3. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles visszavenni. Ha a te lelkiismereted tiszta és ő tisztában volt azzal, hogy használt terméket vásárolt (látatlanba) és nem tudja hitelt érdemlően igazolni (tanúkkal), hogy már az üzembe helyezés sem sikerült, akkor még az is lehet, hogy ő rontotta el.

Én is jártam úgy, hogy a vevő nem rendeltetésszerűen használta a neki eladott tárgyat és 3 hét urán roncs állapotban méltatlankodva visszaadta. Szerencsére csak a 2/3 árat kérte vissza és meg utána ilyen roncs állapotban továbbadtam, úgyhogy végül nem vesztettem rajta.

2017. febr. 3. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, az én lelkiismeretem abszolút tiszta, nem gengszterkedek vaterán. Főleg, hogy a személyes adataimat is ugye meg kell adni.

Felvettem a kapcsolatot a vatera ügyfélszolgálattal hogy mondjanak valami hivatalosnak kinéző dolgot aztán meglátjuk.

Egyébként hajlandó lennék visszavenni nyomott áron, ha az eredeti állapotban lenne de hát attól nagyon messzi vagyunk. :D

2017. febr. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!