Szerintetek feljelentsem az éttermet?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy pohár vizet és ezt nem tálcán hozták ki nekem,hanem csak úgy kézben, ráadásul szalvétát sem kaptam hozzá.2017. jan. 14. 21:21
1/8 anonim 

válasza:

Miért lenne szükség szalvétára víznél?
Miért kell hozzá tálca?
jelentsd fel, ha akarod, de ha veszítesz, neked kell fizetni...
2/8 anonim 

válasza:

Egy ilyen peren ha meg is nyered max a vacsorád árát kapod vissza és akkor az ügyvédi költséget nem számoltuk
3/8 anonim 

válasza:

Jézus... tényleg van aki komolyan vesz egy ilyen kérdést? :D
4/8 anonim 

válasza:

Digó, ha már itt lebzselek.. :D
Ki tudja, lehet a kérdező tényleg ennyit tud, és szüksége van a tanácsomra!:D
5/8 anonim 

válasza:

Az a baj az ilyen f"sz kérdésekkel, hogy a normálisabbak egyszer megunják és nem lesznek, amikor valakinek VALÓBAN szüksége lenne segítségre.
6/8 anonim 

válasza:

Te nem vagy magandál. Már ha komoly volt a kérdés.
7/8 anonim 

válasza:

"Egy ilyen peren ha meg is nyered max a vacsorád árát kapod vissza és akkor az ügyvédi költséget nem számoltuk"
Ha valaki nyer egy perben, akkor az ügyvédi költségét is meg kell fizetnie a pervesztesnek.
8/8 anonim 

válasza:

a Kérdezőnek:
1. Éttermet feljelenteni nem lehet, csak természetes személyt.
2. Az esetedben még az étterem tulajdonosát sem tudnád feljelenteni, a szalvéta hiánya ugyanis nem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!