Feljelentsem a bátyámat? 4 év eltelt, amióta megvert, azóta nem tudom kiheverni, a családom őt támogatta, még az anyám is, kezdek tönkremenni idegileg miatta. Mi tévő legyek?
A nagybetű használata csodákra lenne képes, így elolvasni se vagyok hajlandó.
A cimbeli kérdésre a valasz:ne. 4 év elteltével semmi nem fog történni
Négy év eltelt?Azota sem kért bocsánatot?
Bosszuvágyadnak meg semmi értelme.Megtörtént nincs mit csinálni el kell felejteni!
2esnek mondanám, hogy ezt nagyon gyorsan akartam begépelni,/munkahelyen vok/ ha grammar nácit akar játszani és nem segíteni, akkor ne olvassa el a kiírásokat, ennyire egyszerű..
így is hosszú lett, részleteket meg nem írtam. bátyám a két gyerekét is sokszor verte a szemünk láttára, pl. ez nem elévülő bűncselekmény én úgy tudom.
20éven át feketén dolgozott mint szobafestő, a nav is örülne neki sztem..
még most is ha meglát akkor fenyeget és félek tőle.
volt tárgyalás,de nem mentem el, ezt írom is.
-elköltöztem én már külföldre, Budapestre, de ezek utánam jönnek,mármint a problémák, a fel nem dolgozott lelki sebek. szerintem, a pánikroham is ezért van, mert nem tudom feldolgozni ezt..
-anyámat még ezeken felül is szeretem, a nagynéném sztrókot kapott és meghalt amikor az unokatesóm kiabált vele, ezért féltem őt ennyire..
nehéz ügy, de most már magamért aggódok, nagyon sokszor alvászavaraim vannak, az idegeim meg mennek tropára. kb. senkiben sem bízok, pont miattuk, ha már a saját családom így elbánt velem ez a párkapcsolataimat is beárnyékolja. miért én költözzek amikor ő a bűnös? nem menekülhetek állandóan , pont ezért hiszi azt, hogy mindent megtehet ellenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!