Feljelentsem a bátyámat? 4 év eltelt, amióta megvert, azóta nem tudom kiheverni, a családom őt támogatta, még az anyám is, kezdek tönkremenni idegileg miatta. Mi tévő legyek?
Elnézést, ha kicsit össze vissza volt az előző megfogalmazás, de még mindig a hatása alatt vagyok a történteknek.
akkor még rövidebben: a bátyám megvert 4 éve, nem lett belőle aztán bírósági ügy,mert nem mentem el. a gyerekeit verte és félelembe tartotta. Anyám és a vér szerinti bátyám, nem állt ki mellettem. Többször elköltöztem otthonról új életet kezdeni, de a pánikbetegség miatt hazaköltöztem tavaly előtt végleg. Azóta többször megfélemlített, állandó stressz, hogy épp meglátogatja-e anyámat és ezáltal veszélyben érzem magam. fizikai és lelki terror alatt érzem magam.
évek óta nem fizetett adót sem, minden segélyt felvettek emiatt és még sorolhatnám..
a lényeg, hogy most erősnek érzem magam arra, hogy a saját egészségem miatt bepereljem és így büntetést kapjon a cselekedetei miatt.. köszönöm, aki építő kommenteket írt, akik meg nem látják ennek a súlyát, hát éljék át amit én az elmúlt 4 évben átéltem..
Nem hiszem, hogy 4 év után van bármi értelme feljelenteni. Sőt, szerintem ennyi idő után már nem is lehet.
És 4 év után már nem is ezzel kéne foglalkozni.
Nyilván nem normális, hogy ezt tette. Az is fura, hogy a családod nem védett meg.
De az a lényeg, hogy már nem velük élsz. Nem lesz jobb, ha mindig ezen rágódsz. Foglalkozz inkább a jövővel.
21-es, már én is megbántam, hogy kiírtam, látom, felesleges volt, mert a dementorok eléggé azt hiszik, hogy bármit kiírhatnak és inkább bántanak, mint segítőkészek az emberek.. shame on them. megfogadom a tanácsodat és köszönöm.
22-es, nem kérek elnézést, mert azok akik szemetek velem visszaszólok, ahogy te meg nem mondhatod meg, hogy megérdemeltem, hogy megvertek. nem vagyok életképtelen, sőt. de te meg inkább magadba szállj, gonosz vagy nagyon és nem kell válaszolnod inkább magaddal foglalkozz, hidd el sok embernek nincs erre szüksége, hogy ilyen szemét emberekkel szóba álljon, mint te.. több negatív kommentre nem fogok reagálni, nem érdemlitek meg. aki meg rendes volt, annak meg köszi! :) ami nem öl meg, az erősít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!