Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek, ha egy közösségi...

Mit tehetek, ha egy közösségi oldalon kitesznek rólam egy képet?

Figyelt kérdés

Láttam már myvipen,hogy egy csaj bemutatkozását lelopták, és ő kitette ezt képnek névvel, meg hogy milyen "köcsöggeci".Persze, nem kell lelopni az ilyet, de mondjuk szerintem nem megoldás,ha nyilvánosan megalázzák..Nem??

Igaz,én nem fogom mások bemutatkozását lelopni:D, csak kíváncsi vagyok,hogy ha rólam valaki kirak egy képet valahova, és nem kérte az engedélyemet,és én nem akarom,hogy ott legyen,és mondjuk kompromittáló, akkor én mit tehetek azon kívül,hogy szépen megkérem,hogy szedje le, és felejtsen el örökre?

2008. okt. 6. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

A szolgáltatónak írsz egy mailt, leírod, hogy mi történt, téged ábrázol a kép, de nem járultál hozzá, legyenek szívesek eltávolítani, különben irgum-burgum.

Ha olyan jellegű gyalázkodó, akkor ki is tilthatják az illetőt a rendszerből.

Ha balhézni akarsz, akkor meg lemented az oldalt, és beperelheted a tettest.

2008. okt. 6. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, hogy hogyan tehettek k rólad "kompromittáló" képet? Miért engedted magad kompromittáló helyzetben fotozni?
2008. okt. 7. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Ha ilyen buta vagy akkor viseld el a következményeit is!
2008. okt. 7. 00:11
 4/8 anonim ***** válasza:
14%

Késő bánat..

Te (ne haragudj) egy jó nagy marha vagy!

2008. okt. 7. 00:14
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Ó, miért ilyenek a válaszadók?! Amúgy az első válaszadó írta le a jó utat, írsz a lap szerkesztőinek egy mailt.

Amúgy nem tudom, miért olyan nehéz ezt elképzelni...valaki mondjuk a suliban készít rólad előnytelen képeket, zoom-mal vagy ilyenek, aztán meg photoshoppolja, és ír hozzá szöveget...nem tudom, pl hogy ilyen esetben miért az a szerencsétlen a "nagy marha", sé hogy ki örülne ilyennek.

2008. okt. 7. 14:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi az első és az utolsó választ!

Mellesleg, kis hülyék, nem tudtok olvasni?????

Láttam már myvipen,hogy egy csaj bemutatkozását lelopták, és ő kitette ezt képnek névvel, meg hogy milyen "köcsöggeci".Persze, nem kell lelopni az ilyet, de mondjuk szerintem nem megoldás,ha nyilvánosan megalázzák..Nem??

Igaz,én nem fogom mások bemutatkozását lelopni:D, csak kíváncsi vagyok,hogy ha rólam valaki kirak egy képet valahova, és nem kérte az engedélyemet,és én nem akarom,hogy ott legyen,és mondjuk kompromittáló, akkor én mit tehetek azon kívül,hogy szépen megkérem,hogy szedje le, és felejtsen el örökre?

"CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK"! megvan már?..tudtommal nem tett ki rólam senki semmilyen képet az engedélyem nélkül, és nem is nagyon engedem,hogy mások lefényképezzenek.ennyi.máskor olvassátok el rendesen aztán butázzatok,meg marházzatok.......pfffff

Mégegyszer köszönöm az első,és utolsó válaszadónak!

A többi elmehet a francba.

2008. okt. 7. 15:12
 7/8 anonim válasza:
100%
így van..az a jobbik eset,mikor más kárából tanulsz és nem a sajátodon..
2008. okt. 8. 01:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Késő bánat..

Te (ne haragudj) egy jó nagy marha vagy!"

Te meg egy jó nagy kárörvendő BALF*SZ vagy=) Remélem téged az összes ilyen oldalra kitesznek majd pucéran:)

2009. nov. 28. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!