Mit tehetek, ha egy közösségi oldalon kitesznek rólam egy képet?
Láttam már myvipen,hogy egy csaj bemutatkozását lelopták, és ő kitette ezt képnek névvel, meg hogy milyen "köcsöggeci".Persze, nem kell lelopni az ilyet, de mondjuk szerintem nem megoldás,ha nyilvánosan megalázzák..Nem??
Igaz,én nem fogom mások bemutatkozását lelopni:D, csak kíváncsi vagyok,hogy ha rólam valaki kirak egy képet valahova, és nem kérte az engedélyemet,és én nem akarom,hogy ott legyen,és mondjuk kompromittáló, akkor én mit tehetek azon kívül,hogy szépen megkérem,hogy szedje le, és felejtsen el örökre?
A szolgáltatónak írsz egy mailt, leírod, hogy mi történt, téged ábrázol a kép, de nem járultál hozzá, legyenek szívesek eltávolítani, különben irgum-burgum.
Ha olyan jellegű gyalázkodó, akkor ki is tilthatják az illetőt a rendszerből.
Ha balhézni akarsz, akkor meg lemented az oldalt, és beperelheted a tettest.
Késő bánat..
Te (ne haragudj) egy jó nagy marha vagy!
Ó, miért ilyenek a válaszadók?! Amúgy az első válaszadó írta le a jó utat, írsz a lap szerkesztőinek egy mailt.
Amúgy nem tudom, miért olyan nehéz ezt elképzelni...valaki mondjuk a suliban készít rólad előnytelen képeket, zoom-mal vagy ilyenek, aztán meg photoshoppolja, és ír hozzá szöveget...nem tudom, pl hogy ilyen esetben miért az a szerencsétlen a "nagy marha", sé hogy ki örülne ilyennek.
Köszi az első és az utolsó választ!
Mellesleg, kis hülyék, nem tudtok olvasni?????
Láttam már myvipen,hogy egy csaj bemutatkozását lelopták, és ő kitette ezt képnek névvel, meg hogy milyen "köcsöggeci".Persze, nem kell lelopni az ilyet, de mondjuk szerintem nem megoldás,ha nyilvánosan megalázzák..Nem??
Igaz,én nem fogom mások bemutatkozását lelopni:D, csak kíváncsi vagyok,hogy ha rólam valaki kirak egy képet valahova, és nem kérte az engedélyemet,és én nem akarom,hogy ott legyen,és mondjuk kompromittáló, akkor én mit tehetek azon kívül,hogy szépen megkérem,hogy szedje le, és felejtsen el örökre?
"CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK"! megvan már?..tudtommal nem tett ki rólam senki semmilyen képet az engedélyem nélkül, és nem is nagyon engedem,hogy mások lefényképezzenek.ennyi.máskor olvassátok el rendesen aztán butázzatok,meg marházzatok.......pfffff
Mégegyszer köszönöm az első,és utolsó válaszadónak!
A többi elmehet a francba.
"Késő bánat..
Te (ne haragudj) egy jó nagy marha vagy!"
Te meg egy jó nagy kárörvendő BALF*SZ vagy=) Remélem téged az összes ilyen oldalra kitesznek majd pucéran:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!