Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tehetek feljelentést egy...

Hol tehetek feljelentést egy zenész miatt?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy énekest a 18. születésnapi bulimra. 5500 eurót kellene fizessek neki 2 óra zenélésért, mert ők 750.000 Ft-ért zenélnek 1 órán át Budapesten. Flegmatikusan beszélt velem telefonon. Nem tudom hogy ő legálisan csinálja e? Kérhetek tőle számlát? tehetek valahol feljelentést? A rendőrségen komolyan fognak venni? Forduljak a NAV hoz?
2016. nov. 28. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

#10 szerintem Justin Bieber ennyi pénzért két fűszálat nem tenne keresztbe. Összehasonlításképpen Sting 50 milliót kapott eg Budapesti koncertért, Rihanna meg még ennél is többet a szigetért.

Egyébként köszi srácok, szanaszéjjel röhögtem magam a hozzászólásokon. Még a nyit tennék hozzá hogy a nyereségvágyból különös kegyetlenséggel elkövetett flegmázás súlyosbító körülmény, szóval azt mindenképpen érdemes megemlíteni a peranyagban, hogy az elkövető kihasználta az áldozat szellemi kapacitásának hiányosságait.

2016. nov. 29. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

De nekem nem kell az egész pucc parádé, zenészek meg világítás, tűzijáték, stb. Sting a nappalimban elénekelne egy-két számot, kap a tortából meg a sörből, aztán szevasz tavasz. Esetleg ha jófej lenne, akkor a végén együtt elénekelnénk egy Jimi számot is.

Jó lenne, ha mielőbb megegyeznénk, mert akkor lemondanám a Fásy Ádámot.

2016. nov. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!