Hol tehetek feljelentést egy zenész miatt?
#10 szerintem Justin Bieber ennyi pénzért két fűszálat nem tenne keresztbe. Összehasonlításképpen Sting 50 milliót kapott eg Budapesti koncertért, Rihanna meg még ennél is többet a szigetért.
Egyébként köszi srácok, szanaszéjjel röhögtem magam a hozzászólásokon. Még a nyit tennék hozzá hogy a nyereségvágyból különös kegyetlenséggel elkövetett flegmázás súlyosbító körülmény, szóval azt mindenképpen érdemes megemlíteni a peranyagban, hogy az elkövető kihasználta az áldozat szellemi kapacitásának hiányosságait.
De nekem nem kell az egész pucc parádé, zenészek meg világítás, tűzijáték, stb. Sting a nappalimban elénekelne egy-két számot, kap a tortából meg a sörből, aztán szevasz tavasz. Esetleg ha jófej lenne, akkor a végén együtt elénekelnénk egy Jimi számot is.
Jó lenne, ha mielőbb megegyeznénk, mert akkor lemondanám a Fásy Ádámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!