Van értelme feljelentést tenni?
Az interneten elcseréltem a Parka télikabátomat, egy Samsung Galaxy J1 mobiltelefonra. Ám amikor a mobilt meghozta a futár, be volt törve a képernyője.
A lány akivel cseréltem, több képet is (saját képet) küldött a mobilról mielőtt elcseréltük és a képeken hibátlan volt. Az út során vajon összetörhetett.
Hasonló velem is történt. Egy tintapatront vettem (tonert, lézernyomtatóba) egy nőtől. Lefényképezte, látszólag jó állapotban, majd azzal jött hogy mindenképp futárral akarja kiküldeni, mert a posta megbízhatatlan. Ennek ugyan nem örültem, mert nem vagyok oda a drága futárszolgálatért, de nehezen rábólintottam. Aztán mikor megkaptam kibontottam és a porfesték ömlött belőle egy ponton. Na mondom szép... a végéból a patronnak le volt törve egy darab. Én először naivan a szállításra gondoltam, hogy megsérülhetett. Aztán jöttem rá hogy biz a néni engem jól átvert.
Ráírtam hogy valami nem ok, ömlik a tinta, stb... lese sz.rta, én meg úgy voltam vele tök mindegy, ezért nem megyek perelni, egy rohadt 4 rongy miatt+ a 2 ezres szállítáli költség, ami lehetett volna 990 is ha nem vagyok ekkora balf.sz.
Egyébként felvetődött bennem egy kérdés. Az emberek miért erőltetik jobban a futárszolgálatot? Van valami sumákolás a háttérben, vagy legyek naiv és higgyem el hogy nem bíznak az emberek postában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!