Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tehetek feljelentést egy...

Hol tehetek feljelentést egy zenész miatt?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy énekest a 18. születésnapi bulimra. 5500 eurót kellene fizessek neki 2 óra zenélésért, mert ők 750.000 Ft-ért zenélnek 1 órán át Budapesten. Flegmatikusan beszélt velem telefonon. Nem tudom hogy ő legálisan csinálja e? Kérhetek tőle számlát? tehetek valahol feljelentést? A rendőrségen komolyan fognak venni? Forduljak a NAV hoz?
2016. nov. 28. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
most akkor már megvolt a műsor vagy csak tárgyaltatok róla?
2016. nov. 28. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel illegális flegmatikus beszédért. És még számlát se kaptál róla.

Tehetsz.

Halálkomolyan.

Fordulj.

2016. nov. 28. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Én kiveretném a fogait további 1000 euróért.
2016. nov. 28. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Én is feljelenteném mindet! Csak énekelgetnek munka helyett, mint az Isaurában a négerek.
2016. nov. 28. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség már keresi a további sértetteket :D
2016. nov. 28. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerencséd van, még a gatyáját is leperled. Azért egy flegma beszédet nem lehet könnyen megúszni. Nagyon komoly perek szoktak lenni belőle, sokszor milliós kártérítéssel. Sőt még a NAV is kiszáll, mert a számla nélküli flegma beszélők 99%-a (!) adócsaló - ez közismert, a Boastful Unversity brit tudósai állapították meg.

A helyes döntés, ha most feljelentést teszel a rendőrségen, ugyanis a BTK 466.§ alapján:

(1) Aki másik természetes személlyel

a) telefonon,

b) személyesen

flegmán beszél, az bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) A flegma beszéd nagy nyilvánosság előtt

b) különös érdeksérelmet okozva történik,

c) Énekes vagy zenész követi el.

Halál komolyan mondom, tegyél feljelentést, és hivatkozz az általam idézett BTK-paragrafusra!

2016. nov. 28. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A BTK-ban azt írja flegma beszédért 5-10 évig terjedő szabadságvesztés is járhat, de ha ehhez társul az is, hogy nem adott számlát... Én pontosan az ilyen komoly ügyek miatt vezetném be a halál büntetést.
2016. nov. 28. 23:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Várjatok, félreértitek. Nem flegma beszéd, hanem flegmatikus. "A flegmatikus ember nyugodt, higgadt és gyakran látszik érzelem nélkülinek. Nagyon nehéz motiválni, vagy valamilyen cselekvésre indítani." [link]
2016. nov. 29. 02:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Már megvolt a születésnap?

Írtatok róla szerződést? Ha nem, mi alapján akarja behajtani?

2016. nov. 29. 03:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Ki volt az, Justin Bieber?
2016. nov. 29. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!