A leendő munkahelyemről kijöhetnek hozzám "családlátogatásra"?
Persze hogy.
Engem a főnököm például Facebookon ellenőrizget folyton.
A jó uraságnak oda kell figyelnie a jobbágyaira és irányítania kell az életüket.
"Engem a főnököm például Facebookon ellenőrizget folyton."
Azért ez nem ugyan az és tenni is lehet ám ellene. Pl csak ismerősöknek osztasz meg dolgokat és ő nem ismerős vagy külön csoportban, távoli ismerős...
Kérdező: hacsak nem valami olyan hely, ahol nemzetbiztonsági átvilágításon kell átesned, akkor ilyet csak a te beleegyezéseddel tehetnek.
Ki. Mert ha nem fogadod őket, akkor mégsem lesz a munkahelyed, mert nem fognak alkalmazni, ilyen egyszerű. :)
Mondjuk el nem tudom elképzelni, hogy mi lehet az a munkahely, ahol az ilyen családlátogatás szempont. Esetleg ha a nemzetbiztonságiaknál akarsz elhelyezkedni, az ok, de ők már úgyis megcsaládlátogattak, anélkül, hogy észre vetted volna.
"Mert ha nem fogadod őket, akkor mégsem lesz a munkahelyed, mert nem fognak alkalmazni, ilyen egyszerű."
Múltkor volt egy cikk, hogy az USÁ-ban néhány helyen elkérik a facebook JELSZÓDAT, hogy körül tudjanak nézni a profilodban. Állítólag ott ez nem jogellenes (nem tudom, melyik állam, nem most olvastam már).
OK, hogy nem vesznek fel, ha megtagadom, de szerintem jobb is. Ki akarna ilyen helyen dolgozni?
# kovpet
Basszuskulcs, ezen a jelszós dolgon most ledöbbentem! Egyébként igen, jobb ilyen helyen nem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!