Internethasználat felmérés. Csalók? Ti találkoztatok már ilyennel?
Figyelt kérdés
Ma (vasárnap) délután nagy lendülettel becsengetett hozzánk egy enyhén pofátlan középkorú nő.Állítólag kiválasztottak minket a thome, upc stb megbízásából egy felmérésre, milyen netünk van stb...kértem igazolványt, erre a válasz az volt h az a kocsiban maradt...szépen el is küldtem h nem vagyok köteles válaszolni. Arra lennék kíváncsi h mának volt e már ilyen élménye...
Semmi nevet nem mondott, legszívesebben bejelenteném de így nehéz...
2016. nov. 6. 19:49
1/4 anonim válasza:
Nekem nem volt még ilyen.. lehet fel akarta mérni a terepet, hogy kiraboljanak.
2/4 anonim válasza:
Biztosan csalók !
Az internet, telefonszolgáltatók telefonon keresnek meg. Engem is.
3/4 anonim válasza:
Vasárnap nem basztatbak ilyennel, plusz az igazolvány duma is kamu lehetett... 100% hogy valami trükközős volt
4/4 anonim válasza:
Helyesen cselekedtél. Talán még annyival fokozható: nagyszerű, menjünk le együtt ahhoz a kocsihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!