(Felmérés) Ki hogy áll? Feltettétek már a Téli kerekeket? Illetve milyen a méretük?
Kezdem én:
Én még nem tettem fel majd csak most hétvégen lesz rá időm és amúgy is errefele 10-12 Fok körűl mozog az időjárás.
Nyári gumi:
Elöl 245/30/ZR20
Hátul: 285/25/ZR20
Dunlop gumi,Dvinci Felni márka
Téli: 245/40/ZR19
Kumho Tyres, BBS Márka
Már jó 1 hónapja fel tettem
Nyári
235/40 zr18 Goodyear Eagle F1 asymmetric
Téli
205/55 r16 Michelin Alpin
Teszel fel képet a kerekekről ha gondolod, szépen hangzik
Én nem szívesen, mert a nyárit lepadkáztam, a téli meg megint nem szép, de majd a következő autómra költök majd, erre már nem fogok 500 ezerért felnit venni
Le sem vettem, a szép nyárijaim egész évben a garázsban aludtak...
195/60R15 a téli, Falken HS449
Én (is) állandóan télivel járok. sokkal biztonságosabb a legendákkal ellentétben.Ráadásul alufelnin. soha még csak folt sem volt az alumíniumon.
195 ös Falken 449.
Nyáron sokkal rosszabb, jobban csúszik sajnos.
Eddig nem volt hol tároljam a másik szettet, ezért maradt nyárra is a téli, most meg már 3rtelmetlen lenne lecserélni pár napra. Ma reggel 1 fok volt...
Gyári méret 175/65R14 vagy 165/70R14
Miután a régi nyári és téli gumi szett is elöregedett, kirepedezett, mielőtt elkopott volna (kb 6 év alatt), márciusban négy évszakos került rá 185/60 R15 méretű, alufelnin. Pillanatnyilag a legjobb (avagy a legkevésbé rossz típus, Michelin CrossClimate)
A nagyobb méret nem gond, mert mindkét felnimérettel szállították a kocsit. A 185-ös szélesség, és a felni méret váltás pedig azért lett, mert akkor még nem volt hozzáférhető 175/65 R14 méretben.
Ez egy kicsit p.csméregetős felmérés a zéernagy méretekkel.
Na mindegy.
Én holnap után teszem fel.
195/65 (vagy 55, nem emlékszem) R15.
Barum mindkéttő.
2 hete rakattam fel Conti 830P 195/65 R15
Nyári 225/45 R17 Tavasszal gumi csere :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!