(Felmérés) Ki hogy áll? Feltettétek már a Téli kerekeket? Illetve milyen a méretük?
Kezdem én:
Én még nem tettem fel majd csak most hétvégen lesz rá időm és amúgy is errefele 10-12 Fok körűl mozog az időjárás.
Nyári gumi:
Elöl 245/30/ZR20
Hátul: 285/25/ZR20
Dunlop gumi,Dvinci Felni márka
Téli: 245/40/ZR19
Kumho Tyres, BBS Márka
8-as, pont ezt akartam beírni:)
Egyébként nem tudom, hová ez a nagy rohanás, messze még az első hó! Nem cseréltem le a 185/65 15-ös Continentalt a téli szettre.
"Egyébként nem tudom, hová ez a nagy rohanás, messze még az első hó!"
Hát pont emiatt gondolkoztam sokat, hogy tegyem e fel, mert hó lehet nem is lesz. Vagy csak 2 napig lesz. Akkor pedig vagy nem megyek az autóval, vagy ha muszáj, óvatos leszek. De ha már megvan a téli szett, akkor felteszem most, ha úgyis hideg van.
Sosem hasznalt a csaladban a nagyszuloktol kezdve senki teli gumit, mert ez csak lehuzas!
A 60,70,80-as evekben is kozlekedtunk nelkule most is lehet, csupan megfeleloen kell telen vezetni.
A jegen egyikkel sem allsz meg ugy sem..
Azt szoktam mondani majd lecserelem ha a kamionok, teherautokes a buszok is megteszik!
De addig nem! :)
Latom Te is aldozata Vagy a kapitalista kizsakmanyolo rendszernek!
Szepen megvezettek utolso!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!