Létezik valamilyen statisztika, felmérés arról, hogy átlagban meddig tartanak az emberek párkapcsolatai, mennyi végződik házassággal (és válással, kinek mennyi volt stb. (pl. életkoronként kategorizálva)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:39
1/6 anonim válasza:
Ezt csakis a csillagjegyek határozzák meg. :D
2/6 anonim válasza:
KSH népvándolrásli statisztikák azt hiszem.
3/6 anonim válasza:
Legfeljebb a házasságokról lehet valami. A párkapcsolatokat sehol nem tartják nyilván. Az pedig,hogy a csillagjegyek határozzák meg,ostobaság. A tolerencia,szeretet,bizalom a meghatározók egy kapcsolatban,nem a csillagjegyek.
4/6 A kérdező kommentje:
És ti mit tapasztaltok a környezetetekben ? Mondjuk engem a 24-33 korosztály érdekelne. Az én környezetemben 3-6 év között van a fiataloknak kapcsolata, házasság kb. minden 10. esetben.
2010. aug. 31. 20:51
5/6 anonim válasza:
20:48 Jó reggelt kivánok, így este 9-kor!
Aki a csillagjegyeket írta, nyilvánvalóan viccelt. Nem ostoba volt. az te voltál, hogy nem esett le. Ettől eltekintve, természetesen, igazad van.
6/6 anonim válasza:
Ezt igy sztem nem lehet kategórizálni,hogy kinek hány év a kapcsolata,meddig tart.... Embere válogatja,és rendkivül soktényezős egy kapcsolat,sokmindentől függ a hossza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!