Ha ez velem történik és mondjuk kiszállok az autóból és beverek egy nagyot a biciklisnek, akkor kapnék érte büntetést?
https://www.youtube.com/watch?v=6j8RJMfuv2A
És tegyük fel agyrázkódást kapna, mentőt kéne hozzá hívni. Szóval ilyenkor mi a helyzet? Hiszen ez azért elég durva provokálás. Nem tudom hogy jön ahhoz, hogy más autójára ráverjen. Tisztelnie kéne más tulajdonát.
Ő sem tiszteli más életét. Sem tulajdonát, sem életét, azzal, hogy ilyeneket csinál.
Meglehet nézni a videóit az összes ilyen gyökérnek. Nőket krváznak le, meg ott szemétkednek mindenkivel. De érdekes módon mindig csak a kisemberekkel.
Ha jól rémlik a kreszben benne van, hogy miként lehet a kerékpárosokat előzni/kerülni.
Ő ezt balesetveszélyesen tette meg.
Nem támogatom, hogy más tulajdonában kárt tegyenek és a legtöbb bringásról is megvan a véleményem, de itt ő sokkal komolyabb és veszélyesebb hibát vétett.
Csak ne ütögesse az autómat, amiért keményen megdolgoztam egy köcsög bajkereső biciklis, akinek nincs élete és ez az egyetlen örömforrása, hogy youtube videós.
Pláne így menet közben, nagy sebességnél..
Látszott, hogy nem volt veszélyes helyzet. Különben erősen fogja a kormányt, de ő meg várta, hogy odaérjen az autó és kinyújtott karral ráverjen.
Ez egy kis gci.
Az ilyen gyökér autósokat kéne büntetni de durván.
Te okoska honnét tudod, hogy mennyire volt veszélyes a helyzet?? Ott voltál te mentél ott bringával?
Az ilyen suttyóknak kb fogalmuk sincs arról, hogy milyen veszélynek teszik ki a másikat.
Naponta vezetek, meg bringázom is igaz, hogy mostanában már ritkán, de az ilyen p_csöknek én is jól szétqrnám a kocsiját, hogyha direkt rám húzza a suttyó majom a kormányt.
Nem tudom, hogy milyen kisebbségi komlexusod van, de az tuti, hogy valami komoly gond van annál aki szerint az rendben van amit az autós csinált.
Utálom a bringásokat, mert némelyik egy tragédia, hogy mennyire köcsög/béna/agyhalott. Persze kivételek vannak.
De én betartom, amit az oktatóm mondott: a biciklis a legszélesebb jármű.
Úgyhogy szép nagy ívben előzöm őket, így elkerülök minden ilyen balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!