Visszaveszik így a bakancsot?
Tegnap vettem a Deichmann-ban egy 12.000 Ft-os bakancsot,és ma abba mentem dolgozni,és szó szerint véresre törte a bokámnál a lábamat,alig bírtam hazajönni benne,annyira fájt benne a lábam,úgy hogy mielőtt megvettem,felpróbáltam.Meg van még a doboza,a blokkja,és egyáltalán semmi baja nincsen,max egy kicsit koszos a talpa,de azt meg lemosom.
Most akkor visszaveszik így,vagy ki kell találni egy fedősztorit,mert ez nem elég indok hozzá? Bármi tippet,ötletet szívesen fogadok!
Tegyél egy próbát, hátha.
Én egyszer vittem vissza nekik cipőt, egy fűzős szandál volt, ami a fűzős résznél elszakadt varrásnál rögtön az első pár napban, visszavették. Azért a legtöbb cipőjük, amit ott vettem, kényelmes és tartós, nekem inkább az a bajom, hogy az én méretemben vadászni kell, és kevés a kis méret a felnőtt cipőik között. :-)
Visszaveszik, igen. Gyártási hiba, ennyi.
Van az a cipőbolt, hogy CCC, biztos ismered. Ott még egy 60 év körüli nő tavaly azzal vitt vissza egy cipőt, hogy "nagyon hangos"... Ilyet szólt.
Kicserélték neki.
Nekem is van bakancsom, ebben a szar időben abban a legjobb járni és nem töri fel a lábam, baromi kényelmes. Nem normális dolog, hogy így elintézi a lábad.
"Ez nem hiba, hogy rossz méretet választottál." - A rossz méret már felpróbálásnál kiderül, ennek a cipőnek vagy a kialakítása nem alkalmas tartós viselésre, vagy minőségi/gyártási hibás (egyik sem derül ki próbánál, csak viselés közben). Én is jártam már úgy, hogy vettem egy sportcipőt, ami próbánál jónak tűnt, a méret jó volt, aztán amikor hordani kezdtem, akkor derült ki, hogy tartós viselésre alkalmatlan, rossz volt a kialakítása. Csak azt nem tudtam visszavinni, mert nem olyan helyen vásároltam.
Ha én kifizetek x összeget egy cipőboltban olyan cipőért, amit fel is próbálok ott helyben, akkor a pénzemért azért elvárom azt, hogy viselésre alkalmas legyen a lábbeli.
Fentebb írtam, hogy egy fűzős szandált visszavittem egyszer az említett üzletbe és visszavették. A boltban még semmi hibája nem volt, a méret is passzolt, kényelmesnek is éreztem, aztán vásárlás után 1-2 napig használtam és járás közben szakadt el (városi környezetben), én rendeltetésszerűen használtam, arról nem tehetek, hogy vagy a varrás volt gyenge vagy az anyag, ez a gyártó hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!