Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Visszaveszik így a bakancsot?

Visszaveszik így a bakancsot?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem a Deichmann-ban egy 12.000 Ft-os bakancsot,és ma abba mentem dolgozni,és szó szerint véresre törte a bokámnál a lábamat,alig bírtam hazajönni benne,annyira fájt benne a lábam,úgy hogy mielőtt megvettem,felpróbáltam.Meg van még a doboza,a blokkja,és egyáltalán semmi baja nincsen,max egy kicsit koszos a talpa,de azt meg lemosom.

Most akkor visszaveszik így,vagy ki kell találni egy fedősztorit,mert ez nem elég indok hozzá? Bármi tippet,ötletet szívesen fogadok!

2016. okt. 11. 19:40
 1/7 anonim válasza:
0%
Tutira nem veszik vissza. Neked kéne egy használt, lábszagos, véres, koszos bakancs, amit csak bevizezel és neked az tiszta? Te visszaadnád az árát? Tuti nem.
2016. okt. 11. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Próbáld meg, hátha menni fog.
2016. okt. 11. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
10%

Tegyél egy próbát, hátha.

Én egyszer vittem vissza nekik cipőt, egy fűzős szandál volt, ami a fűzős résznél elszakadt varrásnál rögtön az első pár napban, visszavették. Azért a legtöbb cipőjük, amit ott vettem, kényelmes és tartós, nekem inkább az a bajom, hogy az én méretemben vadászni kell, és kevés a kis méret a felnőtt cipőik között. :-)

2016. okt. 11. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem hiba, hogy rossz méretet választottál. Megpróbálhatod, de semmi se kötelezi őket arra, hogy visszavegyék.
2016. okt. 11. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
3 napon belül visszaviheted.
2016. okt. 12. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Visszaveszik, igen. Gyártási hiba, ennyi.

Van az a cipőbolt, hogy CCC, biztos ismered. Ott még egy 60 év körüli nő tavaly azzal vitt vissza egy cipőt, hogy "nagyon hangos"... Ilyet szólt.

Kicserélték neki.

Nekem is van bakancsom, ebben a szar időben abban a legjobb járni és nem töri fel a lábam, baromi kényelmes. Nem normális dolog, hogy így elintézi a lábad.

2016. okt. 12. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ez nem hiba, hogy rossz méretet választottál." - A rossz méret már felpróbálásnál kiderül, ennek a cipőnek vagy a kialakítása nem alkalmas tartós viselésre, vagy minőségi/gyártási hibás (egyik sem derül ki próbánál, csak viselés közben). Én is jártam már úgy, hogy vettem egy sportcipőt, ami próbánál jónak tűnt, a méret jó volt, aztán amikor hordani kezdtem, akkor derült ki, hogy tartós viselésre alkalmatlan, rossz volt a kialakítása. Csak azt nem tudtam visszavinni, mert nem olyan helyen vásároltam.

Ha én kifizetek x összeget egy cipőboltban olyan cipőért, amit fel is próbálok ott helyben, akkor a pénzemért azért elvárom azt, hogy viselésre alkalmas legyen a lábbeli.

Fentebb írtam, hogy egy fűzős szandált visszavittem egyszer az említett üzletbe és visszavették. A boltban még semmi hibája nem volt, a méret is passzolt, kényelmesnek is éreztem, aztán vásárlás után 1-2 napig használtam és járás közben szakadt el (városi környezetben), én rendeltetésszerűen használtam, arról nem tehetek, hogy vagy a varrás volt gyenge vagy az anyag, ez a gyártó hibája.

2016. okt. 12. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!