Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az oktatóm (autóvezetés) elég...

Az oktatóm (autóvezetés) elég durván elkezdett kiabálni velem, én meg behúztam neki egyet. Lehet ebből valami bajom? 17/F

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi volt a kiabálás elözménye????
2016. szept. 17. 19:16
 12/17 szántóvető ***** válasza:
46%
tudom hogy nem jelent semmit de én büszke vagyok rád.félned nem kell,hazudd azt hogy ő ütött először(gondolom vezetés közben történt ahol nem voltak tanúk.)
2016. szept. 17. 19:20
 13/17 kovpet ***** válasza:
szántóvető: pontosan miért is vagy rá büszke?
2016. szept. 17. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Ábrándozik a kiscsikó, mert a lelkébe gázoltak egy hangos szóval. Dehogy húzott be. Hagyjuk már a kamut.
2016. szept. 17. 23:11
 15/17 anonim ***** válasza:
37%
Óóó, ez a gonosz oktató kiabálni merészelt nyuszómuszóval, pedig az minden szabályt pontosan betartott a vezetés közben.
2016. szept. 18. 00:03
 16/17 anonim válasza:
46%
Nem hiszem, ha nem rohant a rendőrségre és a kórházba azonnal látleletért, akkor nem is fogja tudni bizonyítani, hogy valaha megesett. Gondolom, csont nem tört, egy nem is nagyon van hely rendesen verekedni. Max. egy tettleges becsületsértés, és kapsz/nak a szüleid egy bírságot.
2016. szept. 18. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

"Óóó, ez a gonosz oktató kiabálni merészelt nyuszómuszóval, pedig az minden szabályt pontosan betartott a vezetés közben."

Vannak helyek ahol az ordítás a megoldás. Pl. Furkó Kálmán aki katona volt, annak természetes. De az okatató a szaros kis keresetét köszönheti nyuszómuszónak és társainak.

Mikor hal ki végre magyarországon ez az őskommunista proli gondolkodás?

2016. szept. 18. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!