Kerek egy éve lefogtak a "rend őrei" autóvezetés közben füvet szívtam . Milessz? Továbbá --->
nem akartam hozzászólni mert nem tudom a választ
de ez stigmatizáció rettentően irritál,
kedves utolsó! esetleg a kedves előtted szóló
mondjatok már valami konkrét példát, de fűvel!
sokkal kissebb bármilyen kockázata mint az alkoholnak, ilyen téren IS, viszont fogadok hogy ültetek már úgy volánhoz hogy volt bennetek egy pohár sör
várom a linkeket!
igazad van,
ennek ellenére nem én vagyok túlzottan liberális hanem a magyar drogpolitika visszamaradott(vagy visszatartott)
nézz utána az elmúlt 10év drogpolitikai intézkedéseinek Európában és Amerikában :) én már jó ideje figyelemmel követem
érdekes módon az orvosi marihuána összesen 19 államban engedélyezett, ebből a legtöbb helyen már rekreációs célra is, illetve Coloradoban, Washingtonban teljesen legális, az alkoholhoz hasonlóan szabályozzák
Európában megvan a módja a dekriminalizált fogyasztásnak(nem akarom részletezni, van ahol simán elnézik, van ahol sok papírmunka kell hozzá, de megoldható)
Ausztriában, Hollandiában, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Svájcban, Portugáliában, Spanyolországban
készül a szabályozás Lengyelországban is
talán ebben is példát vehetnénk a fejlettebb országoktól, főleg amíg megvan a piaci rés...
én az utánad lévőt pontoztam le, ennek ellenére ha mégis rám utaltál akkor visszautasítom a feltevést...
teljesen biztosra veszem hogy jobban értek hozzá bármilyen szempontból mint itt a fórumon bárki, ha nem így lenne már észrevettem volna, veled ellentétben ezt nem egoizmusból hanem valóban jogosan írom
elnézést az OFFért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!