Megfogtak a rendorok?
Figyelt kérdés
Mire szamithatok ha SAJAT autonkat elviszem egy korre (masik utcaba es vissza) jogositvanyom nincs alkoholt nem fogyasztottam se semmit. Es megfognak a rendorok?
17eves vagyok. Felreertes ne essen NEM FOGTAK MEG ES AZ AUTOT SE VITTEM SEHOVA. ez csak egy felvetes
2016. aug. 22. 23:53
1/2 anonim válasza:
Pénzbírságra és eltiltásra a jogsitól.
Ez a legjobb eset a semmi után,a legrosszabb meg a temetés bíróság és a börtön.
2/2 anonim válasza:
Nem tiltanak el semmitől.
Pontosabban eltiltanak a jogsértés folytatásától ott, a helyszínen. Vagyis lezáratják az autót és nem mehetsz tovább. Ezt értelmezik sokan félre.
A pénzbírság garantált, és ha a szüleidet nem akarod bajba keverni, akkor mondd azt, hogy a tudtuk nélkül vitted el az autót, különben ők is megszívják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!