Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Más is járt már így a GLS-sel...

JohnnyBoy002 kérdése:

Más is járt már így a GLS-sel vagy csak én? Érdemes panaszt tennem?

Figyelt kérdés

Rendeltem hétfőn egy bicikli lámpát mondván kihasználom még az őszt... Szerdán du. jelentkezett a futár, de épp esti suliban voltam, nem tudtam fogadni a hívást. 50 perccel később vissza hívtam, épp ugyanabban a városban voltunk, de Ő már vissza vitte a raktárba a csomagot. Azt mondta másnap hozzák azaz tegnap, csütörtökön, nem hozták azóta sem, nem is kerestek. Ma dél felé kezdett gyanús lenni a dolog, felhívtam a futárt, azt mondta nem tud semmit a csomagról és ráadásul egy közeli városban volt épp, a 2 város között a mi településünkön át vezet az út...

Felhívtam a központi számukat, nem tudtak semmit a csomagról, elkértem a helyi raktáruk számát, nem vették fel a telefont. Én hétfőn megint leszek esti suliba, de ez miatt most el kell majd szaladgálnom közben a város másik részébe ami nekem kényelmetlenséget okoz ráadásul az elmúlt 2 napban végig + még az ígért napon egész délelőtt itthon voltam és nem voltak hajlandóak kiszállítani a csomagot. Van panasz könyvük? Kinél tudok cirkuszt csinálni?

2016. szept. 16. 22:52
1 2
 11/18 szántóvető ***** válasza:
ha van szabadidőd és van kedved feltenni nekik néhány kellemetlen kérdést akkor van értelme.reklomálhatsz az üzletnél is ahonnan rendeltél.a lámpát meg jobb ha megveszed személyesen :)
2016. szept. 17. 03:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt gondolom a GLS-el.

Van csomagszámod ezek szerint, nézd meg hol a csomagod a GLS csomagkeresőben.

2016. szept. 17. 08:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs csomagszámom. :( Egy noname oldalról vettem, ezért is nem mertem előre utalni... :/
2016. szept. 17. 15:59
 14/18 Koplárovics Béci ***** válasza:

"A héten nagyrészben mindig itthon voltam, a telefont mindig árgus szemmel figyeltem. Arról nem tehetek, hogy Ő akkor akarta éppen hozni a csomagot mikor pont nem voltam elérhető utána meg baxik rá... "

Ahol rendeltél, ott nyilván írták, hogy lehetőleg olyan szállítási címet adj meg, ahol 8-17 óra között van valaki. A futárnak nem kötelessége telefonálni, hogy ha nem talál otthon, akkor mégis hol keressen. Az volt a jó fej, amelyik megtette... Más nap(ok)on meg nem telefonált, csak nem volt a megadott címen senki elérhető.

Az viszont furcsa, hogy nem tudják megmondani, hogy hol a csomag.

2016. szept. 17. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
#13: Ha járt nálad, kellett értesítőt hagynia. Azon kell lennie a számnak. Vagy, email-be amit küldött a GLS.
2016. szept. 17. 17:37
 16/18 A kérdező kommentje:
A GLS nem járt nálam, mert a futár nem tudta hol van ez a település. 1x hívott és csókolom... se emailt, se sms-t, se füstjelet, semmit az égegyadta világon nem kaptam tőlük!
2016. szept. 17. 17:50
 17/18 anonim ***** válasza:

"ahol 8-17 óra között van valaki. A futárnak nem kötelessége telefonálni."

A GLS egy rakás sz.. semmiféle értesítést nem küldenek.

A DPD-nél pl ez úgy működik,hogy a kiszállítás napján reggel küldenek egy mailt egy 2 órás intervallum megjelöléssel valamint a várható érkezés előtt a söfőr kb 10-15 percel felhív egyeztetés végett.

Az,hogy reggelől estig otthon üljek és még a WC-re se mejek elmenni nyinlvánvaló nonszensz.A GLS-nél egyébként szenzációs ráérzéssel találják meg mikor nem vagy épp otthon.Volt hogy de 10-kor szaladtam el a boltba,természetesen a futár halálpontosan akkor jött,máskor du.2-ig itthon lógattam a f..szom(szabit kivéve természetesen,hiszen kizárólag hétköznap,munkaidőben szállítanak ugye,mikor minden normális ember dolgozik....)szinté úgy alakult,hogy egy órára el kellett mennem itthonról,és miért is ne a futár pontosan akkor jött(volna).

2017. márc. 17. 06:08
 18/18 anonim válasza:
GLS, FámaFutár ezeket nagy ívben kerüld el.Ma a GLS hozott két csomagot, az egyikben az asztal egyik lába szét volt hasadva, a másik csomagot nem vettem át-akartam,de nem volt hajlandó az idegbeteg futár a központjukba telefonálni ,hogy tisztázzuk O Ft az utánvét-azt mondta ,hogy neki ere nincs ideje,majd belerugott a csomagba,ami egy lépcsőfordulót repült.Na ezért sérülnek a csomagot,mert a GLS-nél ilyen tapló futárt megtűrnek.Ilyen gané módon nem viselkedhet.
2020. dec. 21. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!