Más is járt már így a GLS-sel vagy csak én? Érdemes panaszt tennem?
Rendeltem hétfőn egy bicikli lámpát mondván kihasználom még az őszt... Szerdán du. jelentkezett a futár, de épp esti suliban voltam, nem tudtam fogadni a hívást. 50 perccel később vissza hívtam, épp ugyanabban a városban voltunk, de Ő már vissza vitte a raktárba a csomagot. Azt mondta másnap hozzák azaz tegnap, csütörtökön, nem hozták azóta sem, nem is kerestek. Ma dél felé kezdett gyanús lenni a dolog, felhívtam a futárt, azt mondta nem tud semmit a csomagról és ráadásul egy közeli városban volt épp, a 2 város között a mi településünkön át vezet az út...
Felhívtam a központi számukat, nem tudtak semmit a csomagról, elkértem a helyi raktáruk számát, nem vették fel a telefont. Én hétfőn megint leszek esti suliba, de ez miatt most el kell majd szaladgálnom közben a város másik részébe ami nekem kényelmetlenséget okoz ráadásul az elmúlt 2 napban végig + még az ígért napon egész délelőtt itthon voltam és nem voltak hajlandóak kiszállítani a csomagot. Van panasz könyvük? Kinél tudok cirkuszt csinálni?
2-3x megkísérli? Aha...
A héten nagyrészben mindig itthon voltam, a telefont mindig árgus szemmel figyeltem. Arról nem tehetek, hogy Ő akkor akarta éppen hozni a csomagot mikor pont nem voltam elérhető utána meg baxik rá...
Amúgy meg szomszédnak éppen ma reggel hozott csomagot... most ezért én szívjak mert nem képes/nem akarja rendesen végezni a munkáját?
Teszek rájuk, amúgy nem ez az 1. kellemetlenségem velük.
Most már így nem érdekel a lámpa, ma a központjukban meg se találták, szerintem azt már vissza is küldte... azért persze ez se normális, hogy minden nemű egyeztetés nélkül ennyire lesz...arja a dolgot, főleg úgy, hogy ma járt is a szomszédban... de mindegy, nem fogok elszaladgálni e miatt a suliból, gondolom nincs az már ott. Akkor megragasztom a régi lámpát, azt csókolom.
Amúgy azért lett neten rendelve a csomag, mert ez egy speciális lámpa, helyben nehezen találni ilyet ráadásul legalább 2x akkora ára van mint így futáron keresztül lett volna. Ott volt lehetőség postázásra is, de csak előre utalással, előre utalni meg egy ismeretlen oldalnak nem nagyon merek.
Így jártak, majd jól csődbe mennek, az ilyenek meg is érdemlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!