Rainmaker kérdése:
Ha a 14. életévét betöltött lányom lefeküdt egy 19 éves fiúval, feljelenthetem a fiút valamilyen alapon?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen büntetést szabhatnak ki a fiúra?2010. ápr. 22. 21:11
11/23 Ywerd válasza:
Talán nevelni kellett volna,beszélgetni vele hogy a bizalmába avasson akkor előtte meg tudtad volna akadályozni.Most már ne jelentgesd a fiút no nem azért mert a lányod megutálna(ahogy itt korábban írták a gyaníthatóan szintén 14 éves cafkák)hanem kérdezd meg tőle,nyugodtan hogy mit gondolt miért tette,de komolyan,kezeld felnőttként.És ha őszintén el tudja mondani akkor talán meg tudod mit is rontottatok el a nevelésénél.
12/23 anonim válasza:
jah sztem igen me erröl olvastam valamit !
13/23 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy elmeneküljön tőled a lányod, akkor igen.
14/23 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-22 21:41
Liliomtiprás ,mint jogi fogalom?Maximum a Városligetben a parkőrnél.
14 év felett nem kell engedély.Szép is lenne ,ha megbüntetnék a 19 éves fiút egy 17 éves lány miatt.
15/23 anonim válasza:
Természetesen nem.
Amúgy "szép" magyar szokás ez a feljelentgetősdi..miért nem attól félsz hogy a fiú szülei jelentik fel a lányod?(ja most csak hülyülök, az első mondat volt a lényeg mint érdemi válasz)
16/23 anonim válasza:
inkabb rogton lodd le a disznojat!
17/23 anonim válasza:
Attól,hogy a klányodat nem bírod nevelni és már ilyen fiatalon ribanckodik,majd 18 éves korára lesz neki még 8-10 bikája,nem a fiú a hibás,hanem Te a neveléseddel.Sajna egy ribi a lányod,de erről nem a srác tehet,ha nem ő,majd más megdgta volna.
18/23 anonim válasza:
Nem jelentheted fel, vagyis ha akarod megteheted de semmi értelme..
A Lányodat is meg fogják kérdezni, és akkor majd mosakodhatsz..
Mellesleg ha az én anyám lennél, szemenköpnélek, igaz nem is feküdnék le 14 évesen..
Az egész családotok defektes...
20/23 anonim válasza:
Bírom az ilyen nyomoroncokat. A lányuk baxik összevissza ők meg feljelentgetnek. Ha egy tortát tolnának a pofádba te nem ennéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!