Úgy kaphatok fegyvertartási engedélyt, hogy több éves pszichiátriai kezelésen estem át?
Bebizonyosodott, hogy semmi bajom (amit mindig is tudtam), csak pénzhajhászás miatt kezeltek félre; ezt egy pszichiáter és egy pszichológus szakvéleménye igazolja. A Rorschach tesztem nagyon jó.
Büntetlen előéletű vagyok.
Az alaptalan kezelés is kizáró tényező lehet?
Remélem nem.
Bocs, ez nyilván nem esik jól. De 5 szakértőből egy-kettő biztos, hogy mindig ellentétes véleményen lesz, mint a többi. Ha csak egy kis esély is van arra, hogy az első szakértőknek volt igazuk, akkor a társadalom érdekében azt kívánom, hogy ne kapj fegyvertartási engedélyt.
Amúgy miért szeretnél? Vadászat, céllövészet vagy fegyveres testülethez tartozás a motiváció?
:) Azért annak a betegségnek elég jellegzetes és durva tünetei vannak. Nekem sosem voltak ilyen tüneteim. Innentől maximum akkor akkor állíthatott volna ilyet, ha elváltozást vesznek észre műszerrel (pl. MRI, vagy sokkal inkább PET).
Két hivatalos igazolásom van, de nem csak ez a két szakember gondolja, hogy még egy szimpla depresszióm sincs.
Egyébként az a nő leginkáb azzal volt elfoglalva, hogy bizonyítsa a diagnózisát, pl. éveken át próbálta belém magyarázni, hogy márpedig nekem nincsenek barátaim :D Valahogy még az sem zavarta, hogy főként a barátaimmal jártam el hozzá a beszélgetésekre...
Már sikerült leszoknom a gyógyszerekről is, amiket ő tukmált rám, és köszönöm szépen, remekül vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!