Úgy kaphatok fegyvertartási engedélyt, hogy több éves pszichiátriai kezelésen estem át?
Figyelt kérdés
Bebizonyosodott, hogy semmi bajom (amit mindig is tudtam), csak pénzhajhászás miatt kezeltek félre; ezt egy pszichiáter és egy pszichológus szakvéleménye igazolja. A Rorschach tesztem nagyon jó.
Büntetlen előéletű vagyok.
Az alaptalan kezelés is kizáró tényező lehet?
2011. okt. 16. 15:25
11/12 A kérdező kommentje:
Önvédelemből, de szerintem csak otthonra, igyekszem kerülni a bajos helyzeteket (pl. esti séta), meg eddig kivágtam magam belőlük (gondolom könnyebb úgy, hogy nő vagyok). Sok viszont a durva betörés (bántalmazással), amik főleg védtelenebbekre irányulnak (idősekre, magányosokra).
2011. okt. 18. 14:51
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!