Douglas parfüm boltba ha valaki kizárólag amiatt megy be, hogy befújja magát mondjuk egy randi miatt és ezért akár sokat magára fúj a TESTER-ből, az büntetendő?
Westend környékén lakok. Állandóan Westendbe járok zabálni, mielőtt megyek valahova. Aztán mindig befújkálom magam a Douglas-ban az egyik 20-30-40 ezres parfümmel. De jó gazdagon ám. Csukló, nyak, póló, minden. Én úgy gondolkozom, hogy amit megkaphatok ingyen, azért miért fizessek. Pláne egy ilyen országban, ahol ennyire agyonterhelik az embert.
De ez törvénybeütköző? Mert szólt már rám az eladó, hogy a papírra fújjak. Mit csinál, ha mégis magamra fújok egy csomót? Mert minek vegyek 30 ezerért parfümöt, ha így is mindig rajtam lehet. Ráadásul így gazdagon magamra fújhatom, hiszen könnyen vagyok azzal, ami nem az enyém. Mert ismerve magamat, vennék 30 ezerért, szóval sajátból biztos kevesebbet fújnék magamra, mint így.
De most mit tudnak tenni jogilag? Maximum kiküldenek a boltból gondolom azt annyi... Hiszen nem lopok el semmi fizikai dolgot, csak befújom magam és ennyi..
"Aztán mindig befújkálom magam a Douglas-ban az egyik 20-30-40 ezres parfümmel. De jó gazdagon ám. Csukló, nyak, póló, minden."
Te nem csak suttyó vagy, de borzasztó igénytelen is mellé. Parfümből minek fújsz magadra annyit? Látszik, hogy életedben nem használtál parfümöt, csak annyit látsz, hogy teszter és ingyen van. Parfümből elég a nyakra 2-3 fújás, és tökéletes illatod lesz utána egész nap. Ha lenne parfümöd, vagy használnál rendszeresen parfümöt, akkor tudnád. És ha mindezt azért, mert randira mész, akkor a csaj nem azt fogja gondolni rólad, hogy milyen jó parfümöd van, hanem azt, hogy ez a fickó ízléstelen módon agyonfújta magát.
Magyarországon jellemzően túl erősen illatosítják magukat az emberek, azok is akik hű de kifinomultnak hiszik magukat. Ha szoktátok olvasni a krémmánián a parfümöknél a hsz-eket, másról sem picsognak, csak arról, hogy jaj egy óra múlva már nem érzem, az nem érdekli, hogy más igen és fuldoklik tőle, neki kell a szillázs meg a 100 órás tartósság.
Viszont a parfüm a bőrön mutatkozik meg, nem a papíron, én mindig az alkaromra permetezem azt a parfümöt ami igazán érdekel, ha beszólna az eladó azonnal kérném, mutassa a vásárlók könyvéhez vezető utat.
Nekem mindig azt mondták a fiúk, hogy sokkal szexibb, ha csak akkor érzik erősen egy nő illatát, ha közel hajolnak a pulzus pontokhoz.
Azért kíváncsi lennék ha például egy Aliennel, vagy uram bocsá' Obsessionnel agyon locsolnád magad (tök mindegy hogy csak hármat, négyet fújsz, ezeknél a parfümöknél már az egy fújás is sok, esztétikus ember lánya maximum belesétál a permetbe), hány ember kapna agyvérzés szerű fejfájást.
És akkor még Tom Ford bácsi szóba sem keveredett, meg a többi nagyágyú. :)
A kérdésedre válaszolva pedig nem bünteti törvény, de suttyóság. Egy 15 éves lánynak elnézem, mert kamasz, nem tudja még hogy kell viselkedni, de egy kifinomult nő nem azért megy be egy boltba hogy magára fújjon egy randi miatt egy parfümöt és ezzel kb meghazudtolva saját magát. Ennyi erővel ha a boltban lennének ruhákból teszter termékek, akkor mindig levennél egyet, arra hivatkozva hogy minek vegyek, úgyis bármikor felvehetem? Mert a parfüm is ruha. Sőt, egy jól megkomponált illat jobban öltöztet, mint bármiféle textil.
Nyílván tök pénztárca terhelő lehet egy favorit illatból rendelni 400 forintos illatmintákat és alkalmanként használni. Ezért persze be kell menni a boltba, Húsvétosat játszani, jó gazdagon bepácolni mangunkat ínyszaggató gourmand édességgel és kilibenni a boltból az "én vagyok az igazi nő" életérzéssel, majd kecsesen elmenni ZABÁLNI. :)
Ilyenkor megértem az ellenkező nemet, hogy miért állnak hadilábon az igazi nő kérdéskörrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!