Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a nő nem visel parfümöt az első randin?
Egy palesztin sráccal randiztam, aki 11 éve él Budapesten. Nagyon megszívatott.
Kb. egy hónapja chateltünk, mire nagy nehezen sikerült összehozni a randit, ami eléggé hülyén sikeredett.
Bementünk egy kávézóba, mire azt mondta a srác, hogy vissza kell mennie valamiért a kocsijához, majd vissza se jött hozzám. Ott ültem, vártam, majd felhívtam hol van, de kinyomta a telefont.
2 napig nem írtam neki semmmit, aztán csak rákérdeztem, mi történt, bár sejtettem. Mondta, hogy nem úgy képzelt el, mint ahogy a fotókon látott engem.
Nekem ez borzasztóan rosszul esett, nem kiretusált képeket küldtem magamról, csinin fel voltam öltözve, smink, kivasalt haj, előtte letusoltam. 173 magas 52 kg vagyok, átlagos, csini nő, átlagos arccal.
Még annyi megjegyzést írt, miután ráírtam, hogy máskor használjak parfümöt...Elköszöntünk egymástól, majd kb 2 óra múlva csak rákérdeztem, hogy értette a parfümöt, csak nem büdös voltam?? (szájszag mondjuk)
Erre nem írt már semmit és másnap vettem észre hogy le is tiltott Faceről...
Hadd ne mondjam, nagyon rosszul esett, életemben nem történt még ilyen, nem találkoztam ilyen emberrel!
Nem értem az ilyen emberek logikáját, hogyan működnek, van itt valaki aki érti és így viselkedett volna?
Lehet ez csak valami aljas arab viselkedés, ha a nő nem jön be akkor már szóba sem áll vele, kuka?
Itt az volt a baj, hogy palesztin volt... máskor randizz egy rendes, magyar sráccal. Én pl sosem használok parfümöt, csak illatmentes dezodort és így szereti a barátom. Ha hülye/más kultúrájú/felszínes emberekkel randizol, ne lepődj meg a fura dolgokon. Ez a srác meg ritka nagy paraszt lehetett.
20/L
Szerintem nem gáz, az viszont nagyon gáz, ha valaki így viselkedik a randin, így távozik, és utána így kommunikál azzal, akit szó nélkül faképnél hagyott.
Elhiszem, hogy rosszulesik neked, amit történt, de szerintem fogd fel úgy, hogy jobb, hogy ilyen hamar kiderült, hogy milyen ember.
jó, lehet, hogy csak megijedt, vagy ilyesmi
nem kell ezért leírni (minden arab származásút)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!