Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha a nő nem visel parfümöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kindi kérdése:

Gáz ha a nő nem visel parfümöt az első randin?

Figyelt kérdés

Egy palesztin sráccal randiztam, aki 11 éve él Budapesten. Nagyon megszívatott.

Kb. egy hónapja chateltünk, mire nagy nehezen sikerült összehozni a randit, ami eléggé hülyén sikeredett.

Bementünk egy kávézóba, mire azt mondta a srác, hogy vissza kell mennie valamiért a kocsijához, majd vissza se jött hozzám. Ott ültem, vártam, majd felhívtam hol van, de kinyomta a telefont.

2 napig nem írtam neki semmmit, aztán csak rákérdeztem, mi történt, bár sejtettem. Mondta, hogy nem úgy képzelt el, mint ahogy a fotókon látott engem.

Nekem ez borzasztóan rosszul esett, nem kiretusált képeket küldtem magamról, csinin fel voltam öltözve, smink, kivasalt haj, előtte letusoltam. 173 magas 52 kg vagyok, átlagos, csini nő, átlagos arccal.

Még annyi megjegyzést írt, miután ráírtam, hogy máskor használjak parfümöt...Elköszöntünk egymástól, majd kb 2 óra múlva csak rákérdeztem, hogy értette a parfümöt, csak nem büdös voltam?? (szájszag mondjuk)

Erre nem írt már semmit és másnap vettem észre hogy le is tiltott Faceről...

Hadd ne mondjam, nagyon rosszul esett, életemben nem történt még ilyen, nem találkoztam ilyen emberrel!

Nem értem az ilyen emberek logikáját, hogyan működnek, van itt valaki aki érti és így viselkedett volna?

Lehet ez csak valami aljas arab viselkedés, ha a nő nem jön be akkor már szóba sem áll vele, kuka?

2015. márc. 25. 17:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Persze persze, gondolom, nagyon ijesztően néztem ki. Na, de hogy Faceről is letiltson, nehogy többet írjak neki?! (nem bombáztam üzenetekkel)
2015. márc. 25. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Fölösleges megadni az esélyt nekik. N+1 különböző ok van erre, ezt már tudhatnád... Persze ez magyarral is előfordulhatott volna.
2015. márc. 25. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Azért te is hibás vagy... Ez egy tipikus kopasz, rossz arcú ürge, aki ha mögötted van egy sikátorban, jobb ha elkezdesz tiszta erőből rohanni. :D

Szeretnéd, hogy megszívassam a kedvedért?

2015. márc. 25. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:

aztakkk urva

az szép

am nem gáz szerintem, h nem tettél parfümöt

2015. márc. 25. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Na megnéztem a fiút, hát ne csodálkozzon, ha egy nap az NNI vagy a TEK fog kopogtatni az ajtón :D mivel az a fegyveres kép az kifejezetten jó, Colt, Smith & Wesson, M-16, Winchester, Beretta + még iszlám is ...

Nem volt szép tőle, hogy otthagyott, a parfüm szerintem csak kifogás volt.

2015. márc. 25. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
# 17 Most az egyszer nem értek veled egyet. Most az egyetlen egyszer. Ilyen is ritkán van. Eddig ez az első.
2015. márc. 26. 01:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ritka nagy tapló paraszt volt ez a srác, mondom ezt úgy, hogy 12 éve palesztin férjem van.

Az egy dolog, hogy személyesen valamiért nem jöttél be neki, de ezt semmiképp sem így kellett volna lereagálnia/ kommunikálnia. A parfüm csak kifogás, bár tény, hogy nagyon parfümmániások, de hidd el, nem ezen múlt a dolog. Csak azon, hogy egy kis köcsögöt fogtál ki :)

2015. márc. 26. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!