Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Douglas parfüm boltba ha...

Douglas parfüm boltba ha valaki kizárólag amiatt megy be, hogy befújja magát mondjuk egy randi miatt és ezért akár sokat magára fúj a TESTER-ből, az büntetendő?

Figyelt kérdés

Westend környékén lakok. Állandóan Westendbe járok zabálni, mielőtt megyek valahova. Aztán mindig befújkálom magam a Douglas-ban az egyik 20-30-40 ezres parfümmel. De jó gazdagon ám. Csukló, nyak, póló, minden. Én úgy gondolkozom, hogy amit megkaphatok ingyen, azért miért fizessek. Pláne egy ilyen országban, ahol ennyire agyonterhelik az embert.

De ez törvénybeütköző? Mert szólt már rám az eladó, hogy a papírra fújjak. Mit csinál, ha mégis magamra fújok egy csomót? Mert minek vegyek 30 ezerért parfümöt, ha így is mindig rajtam lehet. Ráadásul így gazdagon magamra fújhatom, hiszen könnyen vagyok azzal, ami nem az enyém. Mert ismerve magamat, vennék 30 ezerért, szóval sajátból biztos kevesebbet fújnék magamra, mint így.

De most mit tudnak tenni jogilag? Maximum kiküldenek a boltból gondolom azt annyi... Hiszen nem lopok el semmi fizikai dolgot, csak befújom magam és ennyi..

2016. szept. 8. 14:32
1 2 3
 1/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
92%
Nem ütközik törvénybe, csak suttyóság.
2016. szept. 8. 14:36
 2/26 A kérdező kommentje:

Miután rám szóltak, utána már soha nem fújtam magamra azon alkalommal. Mert ugye akkor már telefújtam magam mindenütt. Hiszen azért szólt rám. Egyértelmű.

Ám ha mégis, miután rám szólt, még spriccelek magamra kettőt, hármat, akkor mi van? Mit tud tenni? Jogilag.

2016. szept. 8. 14:39
 3/26 A kérdező kommentje:
A suttyóság engem nem érdekel. Mészáros Lőrinc meg a többi politikus is suttyó. Milliárdokat lopnak, miközben egyre több család megy tönkre.
2016. szept. 8. 14:40
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk pont ez az érvelés miatt tart ott az ország ahol tart. Ez a valaki lop akkor mindneki másnak is szabad elgondolás tényleg előbbre visz minket. Amúgy a parfüm fogalmát se érted ha befújod magad mindnehol erősen vele, de ez legyen a randipartnered gondja, hogy lélegezni se lehet melletted.
2016. szept. 8. 14:44
 5/26 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom, de egy suttyó vagy. Ezzel a hozzáállással és stílussal nem sokra viszed, majd az életben. :( Csak azt sajnálom, hogy együtt kell élnem ilyen prolikkal mint te...
2016. szept. 8. 14:45
 6/26 A kérdező kommentje:

Ajj, értsd úgy, hogy nem spórolósan, nah. Nyilván nem tocsogósra fújom magamat vele, hogy olyan legyek, mint aki parfümben zuhanyozott.

Egyébként magyarország azért tart itt, mert a politikusok milliárdokat lopnak. Nah és nekik kéne példát mutatni, mint ország vezetőinek. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. De ebbe ne menjünk bele!

Akkor jogilag semmit sem tehet ellenem semmilyen esetben?

2016. szept. 8. 14:46
 7/26 A kérdező kommentje:
A milliárdokat ellopó politikusokkal biztos szívesebben élsz együtt. Figyelj, ehhez gratulálok igazából!!!
2016. szept. 8. 14:47
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélem pofánvág
2016. szept. 8. 14:48
 9/26 A kérdező kommentje:

Léci a kérdésre választ a továbbiakban! :)

"magyar mentalítás"..........

2016. szept. 8. 14:50
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, álljunk meg egy percre, az nem magyar mentalitás, hogy aki paraszt, lop, kiskapukat keres, annak megmondjuk, hogy egy f...kalap, éppen ellenkezőleg. A magyar mentalitást itt te, "kedves" kérdező testesíted meg.
2016. szept. 8. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!