Douglas parfüm boltba ha valaki kizárólag amiatt megy be, hogy befújja magát mondjuk egy randi miatt és ezért akár sokat magára fúj a TESTER-ből, az büntetendő?
Westend környékén lakok. Állandóan Westendbe járok zabálni, mielőtt megyek valahova. Aztán mindig befújkálom magam a Douglas-ban az egyik 20-30-40 ezres parfümmel. De jó gazdagon ám. Csukló, nyak, póló, minden. Én úgy gondolkozom, hogy amit megkaphatok ingyen, azért miért fizessek. Pláne egy ilyen országban, ahol ennyire agyonterhelik az embert.
De ez törvénybeütköző? Mert szólt már rám az eladó, hogy a papírra fújjak. Mit csinál, ha mégis magamra fújok egy csomót? Mert minek vegyek 30 ezerért parfümöt, ha így is mindig rajtam lehet. Ráadásul így gazdagon magamra fújhatom, hiszen könnyen vagyok azzal, ami nem az enyém. Mert ismerve magamat, vennék 30 ezerért, szóval sajátból biztos kevesebbet fújnék magamra, mint így.
De most mit tudnak tenni jogilag? Maximum kiküldenek a boltból gondolom azt annyi... Hiszen nem lopok el semmi fizikai dolgot, csak befújom magam és ennyi..
Miután rám szóltak, utána már soha nem fújtam magamra azon alkalommal. Mert ugye akkor már telefújtam magam mindenütt. Hiszen azért szólt rám. Egyértelmű.
Ám ha mégis, miután rám szólt, még spriccelek magamra kettőt, hármat, akkor mi van? Mit tud tenni? Jogilag.
Ajj, értsd úgy, hogy nem spórolósan, nah. Nyilván nem tocsogósra fújom magamat vele, hogy olyan legyek, mint aki parfümben zuhanyozott.
Egyébként magyarország azért tart itt, mert a politikusok milliárdokat lopnak. Nah és nekik kéne példát mutatni, mint ország vezetőinek. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. De ebbe ne menjünk bele!
Akkor jogilag semmit sem tehet ellenem semmilyen esetben?
Léci a kérdésre választ a továbbiakban! :)
"magyar mentalítás"..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!