Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Douglas parfüm boltba ha...

Douglas parfüm boltba ha valaki kizárólag amiatt megy be, hogy befújja magát mondjuk egy randi miatt és ezért akár sokat magára fúj a TESTER-ből, az büntetendő?

Figyelt kérdés

Westend környékén lakok. Állandóan Westendbe járok zabálni, mielőtt megyek valahova. Aztán mindig befújkálom magam a Douglas-ban az egyik 20-30-40 ezres parfümmel. De jó gazdagon ám. Csukló, nyak, póló, minden. Én úgy gondolkozom, hogy amit megkaphatok ingyen, azért miért fizessek. Pláne egy ilyen országban, ahol ennyire agyonterhelik az embert.

De ez törvénybeütköző? Mert szólt már rám az eladó, hogy a papírra fújjak. Mit csinál, ha mégis magamra fújok egy csomót? Mert minek vegyek 30 ezerért parfümöt, ha így is mindig rajtam lehet. Ráadásul így gazdagon magamra fújhatom, hiszen könnyen vagyok azzal, ami nem az enyém. Mert ismerve magamat, vennék 30 ezerért, szóval sajátból biztos kevesebbet fújnék magamra, mint így.

De most mit tudnak tenni jogilag? Maximum kiküldenek a boltból gondolom azt annyi... Hiszen nem lopok el semmi fizikai dolgot, csak befújom magam és ennyi..

2016. szept. 8. 14:32
1 2 3
 11/26 tetro ***** válasza:
100%
Én igazából nem szeretnék ítélkezni, de egy valamit nem értek. Minek egy parfümből mindenhová magadra locsolni egy valagnyit? Komolyan, hány fújsz, ami szemet szúr egy biztonsági őrnek? Szerintem borzalmasan tolakodó, amikor tíz méterrel magad mögött húzol egy felhőt.
2016. szept. 8. 14:58
 12/26 A kérdező kommentje:

Nah, álljunk meg egy szóra! Ezt léci a politikusoknak, rendben?! A paraszt, meg a lop, meg a kiskapu is például mészáros lőrickére tökéletesen igaz ott vidéken.

Én neked/nektek egy forint kiesést sem okozok ezzel, meg úgy egyáltalán, semmiféle problémát nem okozok. Úgyhogy légyszíves ne én legyek szidva!

Kérdésre válaszokat még, köszi!

2016. szept. 8. 14:59
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem a biztonsági őr és még egyszer mondom; nem annyit fújok magamra, mintha fürödnék benne. Csak nem spórolósan, ennyi.

Eladók kaptak rajta, miközben magamra fújtam és nem arra a papírcsíkra.

2016. szept. 8. 15:00
 14/26 A kérdező kommentje:

Pólómra messziről 2-3 spriccelést permetformában. Így értsétek tényleg ajjj.

De ne ezen legyünk fennakadva! xD

2016. szept. 8. 15:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem az.

Bár jó nagy sz4rházi vagy, de szabad világ van.

2016. szept. 8. 15:03
 16/26 A kérdező kommentje:

Tudom, köszönöm a diagnózist!

A politikusoktól tanultam. Nagyon jó tanárok.

2016. szept. 8. 15:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazából okozol problémát, te pont ugyanúgy negatív példa vagy ahogy neked a politikusok akiktől eltanultad. És nem még mindig nem érted a parfümből egy permet elég, ez a lényege, hogy az minőségi cucc és bőven elég egy fújás egész napra.
2016. szept. 8. 15:07
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy annál van lejjebb, ha milliárdokat lopnak az ország vezetői és így rengeteg embert tesznek teljesen tönkre. Anyagilag, egészségileg, lelkileg, családi szempontból.

De elfogadom a véleményed, és köszönöm!

Nah de akkor biztos, hogy semmiképp nem lehet senkinek sem gondja ebből? Nem lenne jó, ha ott tartana, vagy ilyesmi.

Bár fizikai dolgot, mint mondtam, nem tulajdonítok el, sőt meg sem próbálok!

2016. szept. 8. 15:13
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Én drogériában dolgozom, a teszter arra van, hogy kipróbálhasd a terméket. Ha a tartóssága érdekel, természetesen magadra fújhatod. Ezt nyugodtan megteheted, jogod van hozzá.

Persze az eladók is emberek, lehet megjegyeztek téged, és ahogyan a többi válaszadó is, ezt elítélik, suttyó dolognak tartják. Én nem, bár nem szeretem, amikor valaki nagyon sokat fúj magára, mert utána negyed óráig fuldoklom azon a részlegen.

Egyéb, nálunk, ha a teszter már csak félig-negyedig van, hazavihetjük. Ezt nagyon szeretem. :)

2016. szept. 8. 15:51
 20/26 Andizsuzsi ***** válasza:
84%

Azt éred el vele, hogy amint belépsz a boltba, melléd áll a biztonsági őr, és amint nem úgy spriccelsz, ahogy illik, határozottan kikísér. Ugyanis a termékeket rendeltetésszerűen használhatod. A teszter rendeltetésszerű használata a tesztcsíkra való fújást - esetleg egy keveset a saját bőrödre - jelenti, minden más attól eltérő viselkedésforma miatt kitehetnek.

Amúgy elég nagy lúzerség a pólóra fújni a drága (vagy bármilyen) parfümöt.

2016. szept. 8. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!