Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Venni akartam 1,8Mo Ft-os...

PcCsaj kérdése:

Venni akartam 1,8Mo Ft-os számítógépet. De megtévesztettek most meg zsarolnak Mi legyen?

Figyelt kérdés

E-mailben az árajánlat úgy szerepelt, hogy 3-4hét. Ahhoz képest kb 5x átvertek, hogy mikor lesz kész mindig csak ígérgettek, majd megérkeztek nagy nehezen az alkatrészek, és mondták, hogy nem megy a gép valami miatt... Folyamatosan hívogattam őket nagyon parasztok voltak.

Mondták 7. héten, hogy felküldik akkor szervizbe de nem tudják az mennyi idő. Mondtam nekik akkor nem biztos, hogy megveszem. Majd azt mondta a tulaj: Jajj akkor is ugyan ennyibe fog kerülni...

Mérges lettem, hogy mennyit kell rá várni... Egyáltalán nem úgy kezelték ezt mint egy speciális megrendelés...

Vissza mondtam. Majd küldtek egy e-mailt ahol minden mondatomba bele kötöttek. Meg engem hibáztattak, hogy én ezt tudhattam volna, meg gondolhattam volna... Meg, hogy őket a szállítók átverték. Megelégeltem vissza mondtam. Majd hívott a főfő, hogy ő ezt jogi útra viszi ha nem veszem meg tőlük a gépet

??????????????

2016. szept. 7. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Az igazi kérdés itt: Online rendelted?
2016. szept. 7. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Rendőrség. De közlöm ha így mondod el mint ahogy ide írtad kinevetnek és ennyi. Normálisan összeszedetten (összeszedetten elmondani) kell megjelenned és email-t kinyomtatva és minden információval a birtokodban.
2016. szept. 7. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A rendőrség az égegyadtavilágon semmit nem fog kezdeni ezzel, ugyanis ez polgári s nem büntetőjogi kérdés. Akkor már inkább fogyasztóvédelem.
2016. szept. 7. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

1,8 millió forintos számítógép? És asztali (hogy össze kellett szerelni nekik)? Kb 800.000-ből ki lehet hozni csúcs gépet...

Hogyan hoztad ezt össze, melyik cégnél (akár privátban), nagyon érdekelnének a körülmények is.

Amúgy meg fogyasztóvédelem. Ha online rendelted, átvételtől számítva 3 napon belül (biztosan, de 14 napot is emlegetnek) élhetsz az elállás jogával. Arról nem is beszélve, hogy hibás terméket eleve nem adhatnak át...

[link]

Neked van igazad. Kétes cégekkel meg eleve nem kellene leállni, pláne ilyen értékű vásárlás esetén!

2016. szept. 7. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Vigye csak jogi útra........

NEHOGY FIZESS NEKI!

Az ilyenek pont abból élnek, hogy az emberek megijednek tőlük. Egy forintot ne adjál nekik.

2016. szept. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!