Ha egy számítógépet lefoglalnak mi történik a hozzá lévő telepítőkkel mi az eljárás?
Ahogy ismerem orszagunk, amirol nincs eredetid, kifizettetik, gepet elveszik...
Amugy fura h pl a colin 2005 2x is megvan valahol, (csak pl nek irom)
De fogalmam sincs hol, letoltottem, mit keresgessem, azt ezt is ram vernek? Azt meg ne mondja senki h megvan a 8 eves szamla, raadasul az 1 ik ajandek volt VGA hoz...
Visznek mindent, aki lefoglalja nem szakértő. Azt majd külön más fogja megvizsgálni, hogy a lemezeken mi található.
Aztán az ügy határozza meg, hogy mit vizsgálna. Ha mondjuk lopott szoftverek miatt vitték el, akkor nyilván egy másolt (fizetős) oprendszerrel már bajban lehetsz. A driverekkel nem hiszem, hogy gond lenne, azok netről letölthetők. Azután vagy visszakapod vagy nem.
"ott van egy halom telepítőprogram rajta ami fizetős jogvédett ezekkel hogyan járnak el"
Mármint ha illegális a cucc a lemezen? Itt a megoldás, megszoptatnak úgy, hogy magadat összefosni is elfelejted:
"de én írtam ki az oprendszert CD re eredetiről de ezt nem tudom bizonyítani,se azt hogy megvettem"
Ezt ugye viccnel szántad "Istenbizony megvettem, tessék már elhinni..." :)
"ezeket a papírokat blokkokat ki őrzi már meg az eredeti CD-DVD megsérűl használatatlan nyílván eldobálja az ember"
Így van, dobálj el mindent és ha jön a nyominger, akkor mutasd fel neki ezt a kérdést :)
Deha ettől félsz, nem ártana a vásárlásokat is archiválni (eredeti adathordozók, kinyomtatott lapok elrakása nem nagy művészet)Különösen ebben az országban, ahol a redvás postai csekkeket is el kell tenni egy teljes életen át, mert bármikor megcumiztathat egy rohadt szolgáltató.
Ha nem veszi át x időn Bellül miután az ügy lezárult megpróbálják értékesíteni
nem szólnak, eladják és ellopják az árát
rad verik sajnos, ha olyat találnak rajta.
azaz kifizettetik és el is kobozzák és még büntetés is jön rá ... de tényleg nagyon ügyfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!