Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyámhatóság engedélyezése? 16...

Andzsi16 kérdése:

Gyámhatóság engedélyezése? 16 éves lány vagyok párom 28 éves több mint egy éve együt vagyunk nagyon szeretjük egymást az igaz szerelemben nem a kor számit a párom elakkar venni de az én szüleim nem engedik hogy együtt legyünk

Figyelt kérdés

és nem régiben kiderült hogy 5 hetes terhes vagyok megszeretnénk

tartani a

babát!!!! a párom elakkar venni es utana akkarunk jarni hogy a gyamhatosag engedelyezne e hogy a parom elvehesen szerintetek???

??

nagyon fontos lenne a kerdesem

2016. szept. 5. 19:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Lakatos kisasszony, matekházi kész van már?
2016. szept. 5. 19:38
 12/26 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm azoknak akik rendesen válaszoltak az az igazság hogy én nem vagyok olyan jóban az én családommal és kényszerítenének az abortuszra azt szeretném megkérdezni hogy nagykorusítani nem lehetne?
2016. szept. 5. 19:40
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Ez mind romantikus és gyönyörű. ...taps,taps... Szüljetek csak sorba...mi meg majd dolgozunk ,azért hogy a hozzád hasonlók kölykeit el tudjuk tartani az adónkból...mig sajátra évekig gyüjtök..csak szólok. Egy havi fizetesemmel megegyező összeg 80%át levonják adoba..
2016. szept. 5. 19:44
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Miért kell elrontani az életed? Vetesd el, és tanulj, ha nem közmunkásként akarod tengetni az életed! A 28 éves barátodnak meg lehetne annyi esze, hogy nem egy naiv 14-15 éves lánnyal kezd ki. Kasztrálni kéne az ilyet!
2016. szept. 5. 19:45
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Én itt csak abban reménykedek, hogy vagy kamu kérdés, amit valaki szórakozásból írt ki, vagy pedig roma vagy.

Igen mindenki ismeri az "igaz szerelmet" ...ismertem nem is egy ilyet. Kis 15-6 éves azt hiszi már megértette, hogy mi is az az igaz szerelem. Mindenkinek azt állítja, hogy őt nem érdekli, hogy a "párja" 10-20 évvel idősebb, mert ővék igaz szerelem.... 3-4 év múlva meg annak a szőke hercegnek lett egy új kis tizenéves pipije, ha gyerekük volt ha nem volt.

Kezdjük csak ott, hogy egy épeszű 28 éves nem kavar össze egy 16 éves gyerekkel. Főleg meg alapiskola/ középiskola közben nem csinálja őt fel és aztán még bele is erőszakolja egy házasságba. Sokaknak van olyan férjük, akik 10 évvel vagy akár többel idősebbek. Ez nem is annyira ritka, de soha nem gyerekként kezdődtek ezek a kapcsolatok! Senkit se fog érdekelni, ha egy 30 éves egy 50 évessel házasodik, de gyerekeknél egyszerűen ez nem elfogadott, mert az a gyerek még fejlődésben van, az életben jóformán semmit sem tudna egyedül megcsinálni.

De te sem vagy normális, ha ilyen korban gyereket szeretnél. Mégis hova mész a gyerekeddel, tanulatlanul, mindenféle végzettség nélkül, ha netán elhagyna az igaz szerelmed? Azt hiszed majd kellesz valakinek? Kapcsolatot is nehéz lesz majd keresni, mert most őszintén, melyik 20as éveiben levő srácnak kellene egy már elvált kisgyerekes anyuka? No és akkor hova mész? A szüleid nyakára babástul? Egy felelősségteljes pár akkor vállal gyereket, ha el is tudják azt tartani. De te attól még nagyon messze vagy, hogy felelősségteljes legyél, az a férfi szintén.

2016. szept. 5. 19:50
 16/26 anonim ***** válasza:
68%

Tudjuk 16 éves korodhoz képes érett,tapasztalt,bölcs lány vagy. :-)

Remélem gyerek mellett elfogsz MENNI DOLGOZNI!

2016. szept. 5. 19:52
 17/26 anonim válasza:
75%

Ezt találtam:

"Nagykorúsítás mint olyan önmagában nem létezik. Ha 16-18 év közötti vagy és házasságot kötsz -KIZÁRÓLAG Gyámhivatali engedéllyel lehetséges- akkor nagykorúnak számítasz, pl szavazhatsz, különköltözhetsz, DE nem vehetsz fel bankhitelt, illetve nem vásárolhatsz alkoholt, cigarettát."

2016. szept. 5. 20:36
 18/26 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget
2016. szept. 5. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már annyit keresel hogy fel tudsz nevelni egy gyermeket?
2016. szept. 5. 20:54
 20/26 A kérdező kommentje:
én még nem dolgozom csak a párom és elfogjuk tudni tartani én is fogok majd dolfozni gyerek mellett is
2016. szept. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!