Ezt meg lehet csinálni? Elvileg sokan ezt csinálják azokkal akikkel lehet.
Ausztriában vannak földek ahol lehet dolgozni jobb pénzért mint itthon. Betanított munkák.
Több ismerősöm is csinálta már azt hogy mivel van kocsija és egy picit tud németül, kimegy beszél a tulajdonossal hogy neki vannak emberei akiket tud hozni dolgozni amit kell. Ha meg mondom a gazdának h hozok neki munkásokat 8 euro/ember/ora. Az 2500 abból adok nekik 1000-1500 at per óra.azèrt már simán kimennek ès elkèrek mèg 1000 forintot mindenkitől per fuvar akkor mindnki jól jár keresnek 10000 et per nap amit itthon nem tudnak.abbol egy 1000 est adnak mèg ès 9000 a zsebükben maradt. Én meg jól járok, mert annyi üzemanyagom marad h 1 hèt alatt megtelik a tank meg nálam marad a zsozsó fele. Ha mondjuk 4 emberrel számolok akkor nekem marad mindenkin 1000 forint minimum oránkènt +az uti költsèg ugyh ha 10 orát dolgoznak egy nap akkor az 40 000 forint per nap plusz kb 10 l gázolaj marad a kocsimban ès akkor én mèg be sem álltam melózni csak vezettem meg eljátszottam h én vagy a főnök. Ha mèg én is beállok akkor meg kapok pluszba én is bért ami úgy már összesen 65 000/nap.
Milyen buktatókkal lehet számolni ha megpróbálom?
Most regeltél újra, mert tiltottak? ezért nincsen %-od?
Vagy csak annyira felháborodtál a kérdésemen hogy muszáj volt emiatt regisztrálnod?
"Milyen buktatókkal lehet számolni ha megpróbálom?"
Hogy az adóhatóság seggberak, aztán pedig sántíthatsz évekig. Bírság + a szerintük elmaradt adó.
Persze ez nyilván bejelentett alkalmi munka. Jövedelem után vállalkozóként adózol. Közvetítőként pedig nem fogadsz el pénzt a készkiadásokon kívül.
#11-nek igaza van, sokan csinálják. Viszont naponta buknak is bele. Elég egy rosszakaró, aki 100ft-tal kevesli az órabérét, vagy csak mert csúnyán néztél rá. Esetleg a gazda küld el a felmenőidhez, fizetés nélkül, mondván "menj a rendőrségre, ha nem tetszik valami, amúgy sincs szerződés".
Nem érdekel a büntetés mértéke, mert abból indulok ki hogy engem úgysem kapnak el. Ha ennyien csinálják akkor csak nem engem vesznek elő. Én kicsiben gondolkozom.
Ha én dolgoznék egyedül akkor is lehet hogy feketén kapnám meg a pénzem, így meg egyezek pár emberrel hogy elviszem őket melózni, itthoni körülményeknél többet kapnak majd és kész. Végülis mi mindegyik fekete.
"Esetleg a gazda küld el a felmenőidhez, fizetés nélkül, mondván "menj a rendőrségre, ha nem tetszik valami, amúgy sincs szerződés".
Ezt én is mondhatom azoknak akiket magammal viszek. Azt is mondhatom hogy ugyan úgy akartunk dolgozni mindnyájan csak nekem volt autóm ennyi. Bizonyítani is kell az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!