Ezt meg lehet csinálni? Elvileg sokan ezt csinálják azokkal akikkel lehet.
Ausztriában vannak földek ahol lehet dolgozni jobb pénzért mint itthon. Betanított munkák.
Több ismerősöm is csinálta már azt hogy mivel van kocsija és egy picit tud németül, kimegy beszél a tulajdonossal hogy neki vannak emberei akiket tud hozni dolgozni amit kell. Ha meg mondom a gazdának h hozok neki munkásokat 8 euro/ember/ora. Az 2500 abból adok nekik 1000-1500 at per óra.azèrt már simán kimennek ès elkèrek mèg 1000 forintot mindenkitől per fuvar akkor mindnki jól jár keresnek 10000 et per nap amit itthon nem tudnak.abbol egy 1000 est adnak mèg ès 9000 a zsebükben maradt. Én meg jól járok, mert annyi üzemanyagom marad h 1 hèt alatt megtelik a tank meg nálam marad a zsozsó fele. Ha mondjuk 4 emberrel számolok akkor nekem marad mindenkin 1000 forint minimum oránkènt +az uti költsèg ugyh ha 10 orát dolgoznak egy nap akkor az 40 000 forint per nap plusz kb 10 l gázolaj marad a kocsimban ès akkor én mèg be sem álltam melózni csak vezettem meg eljátszottam h én vagy a főnök. Ha mèg én is beállok akkor meg kapok pluszba én is bért ami úgy már összesen 65 000/nap.
Milyen buktatókkal lehet számolni ha megpróbálom?
Mivan? Olyan embereket kell keresni akiknek nincsen kocsija..Nem tudnak nèmetül. Egyszerű emberek. Dolgoznak aztán mennek kocsmába fröccsözni. Leszarják. Én vagyok a fönök tovább nem is gondolják. Rám vannak kènyszerítve mert az enyém a munka enyém az autó.
Azon lehet vitatkozni hogy mennyit kell nekik adni hogy ki is jöjjenek, meg hogy honnan viszi őket az ember, mert ha pl olyan közel vannak a határhoz akkor onnan át is bicikliznek, de túl messze sem lehet mert akkor nekem sem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!