Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha én alapból...

Mit csináljak, ha én alapból segítőkész és kedves vagyok, de sokan ezmiatt kihasználnak vagy megaláznak? 17 éves fiú

Figyelt kérdés

Természetesen vannak hibáim, mint gyakori ügyetlenség.

Én nem tudom, hogy az emberek miért nem ismerik a köszönöm szót vagy csak szimplán nem lenézni valakit.

Ha nekem segít valaki mindig azok szorongok, hogy valahogy megtudom-e hálálni, egyes emberek meg hidegvérrel belerugnak abba aki segített rajtuk.

Nekem vannak céljaim és elveim ezért nem akarok senki csicskása lenni.

Legyek én is hidegvérű bunkó vagy maradjak önmagam?

Ha valaki dominálni próbál felettem arról megszabadulok minden áron, mert én senkinek sem vagyok a tulajdona, hanem csak jó szívem van

2016. máj. 21. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Legyél bunkó.
2016. máj. 21. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
A segítőkészség és kedvesség mellett azért naivnak nem kell lenni. Szóval tanulj meg határokat is meghúzni. Pl. azt mondod, hogy adsz kölcsön, de csak annyit, amennyit nélkülözni tudsz, és csak addig, amíg vissza is kapod x időn belül.
2016. máj. 21. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Oké, először is, ha adsz, akkor az érte ne várj semmit el, hisz ez nem cserekereskedelem. Ha segítőkész vagy, akkor segíts. Ennyi.

Igazán nem tudom mire gondolsz az alatt, hogy beléd rúgnak, meg kihasználnak, nem írtál példát.

És az utolsó jól mondta, nem kell naivnak lenni, és vannak határok...

2016. máj. 22. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Én inkább bunkó vagyok, dögöljön meg aki kihasznál.

Akiben megbízok annak segítek, de random embereknek soha.

2016. máj. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!