Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A mai nap elvileg fel lettem...

A mai nap elvileg fel lettem jelentve. Lehet egyaltalan igy ebbol valami? Informaciok lent.

Figyelt kérdés

Van egy illeto, aki azzal vadol, hogy Facebookon tobb kamu profilt is csinaltam azert, hogy zaklassam ot, es kepeket szerkesztek rola, amiken homoszexualisannak alitom be ot.

A baj az, hogy nem en tettem ezt. Raadasul a csavo vagy 150 KM-re lakik tolem. A ficko a facebook profilomon kivul soha nem latott tobbet. Tehat szemelyesen sose lattam ot vagy o engem. A nevemet tudja, azon kivul max par kepet Facebookon, de a legtobbon nem latszik az arcom vagy csak felig, esetleg filterezve van. Annyit meg tud, hogy Budapesten elek.

Ha tenyleg feljelentett, akkor lehet igy ebbol valami? Felkereshet a rendorseg? Letartoztathatnak? Hogy megy ez en nem ertek hozza egyaltalan.

2016. júl. 29. 22:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzatennem meg, hogy semmi bizonyiteka nincs.
2016. júl. 29. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Ha te voltál az, akkor ráfaragsz, ha nem te, akkor nem. Nem értem ha nem te voltál, akkor miért téged vádol ezzel, vagy hogy talált rád.
2016. júl. 29. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem te voltál, nincs miért aggódnod. Inkább örülj, hiszen előveszik az illetőt hatóság megtévesztése miatt.
2016. júl. 29. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem te voltál, akkor nincs mitől félned.
2016. júl. 29. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
IP cím alapján pikk pakk elkapják a ludast.
2016. júl. 29. 22:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Az illeto a spanom. Ugy allitotta be direkt, hogy Nemetorszagi IP cime legyen.
2016. júl. 29. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Őszintén? Ha képes volt ezért bemenni a rendőrségre, akkor ezen nevetnem kell. Ráadásul ez nem a magánvádas eljárások közé tartozik?

Amúgy max kapsz egy pénzbüntit, és ennyi. De ha nem te voltál, akkor meg semmi dolgod. Ha beidéznek elmész, elmondod, hogy mi van és ennyi. Aztán elfelejtitek egymást.

De azért nagyon meglepne, ha valaki ilyen baromság miatt szarakodna. Komolyabb emberek nevével és képével is visszaélnek naponta, mégsem hallom, hogy állandóan bíróságra járnának. Leszámítva pár hülyét, mint H. Pétert... tudod a Puzsér ügy, bár ott is becsületsértés történt, ami ebben az esetben is fennáll.

2016. júl. 29. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
6: Akkor a büdös életben nem lesz ebből ügy.
2016. júl. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!