Hol lehet on-line ingyenes kérdéseket feltenni hagyatékkal, örökséggel kapcsolatban jogászoknak?
Biztos van valami állami szolgáltatás erre, igazán nem szeretnék magán jogászokat zavarni.
A Jogpont már nem működik, és a Jogi Forumban meg nem találom, hogy hogyan lehet kérdést feltenni. A regisztrálás után nem jött ki olyan lehetőség.
"igazán nem szeretnék magán jogászokat zavarni."
Pedig az óradíjuk kifizetése után nyugodtan zaklathatod is őket.
Igen, láttam, hogy 10 ezer ft /óra.
Éppen ezért keresek ingyen tanácsadást. És on-line, mert házhoz vagyok kötve.
Nem tudok ilyet.
Max önkormányzat.
De ha kiírod ide szoktak jönni hozzáértő emberek.
Igen, láttam, hogy 10 ezer ft /óra.
Éppen ezért keresek ingyen tanácsadást".
Tegnap be akartam ülni egy taxiba, de láttam, hogy pénzt kérnek azért, hogy elvigyenek. Nem szállítana valaki ingyen?
17.11.
Aki taxiba ül, az időt és fáradságot akar megtakarítani. Vagy béna, és nem tud menni vagy buszra szállni.
Nem azért ül taxiba,mert nem ismeri az utat, vagy nincs térképe. Vagy ha mégis, most nem arról lenne szó.
Jó; hát akkor hol lehet fizetős kérdéseket feltenni on-line?
Bár a kérdésem, -vagy még nem tudom, esetleg kérdéseim-, az állami hagyatéki-örökséggel kapcsolatos dolgokra vonatkoznának, gondolom.
És régen voltak ilyen helyek, csak most nem találom, hogy hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!