Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez a balhé a népligetinél?...

Mi ez a balhé a népligetinél? Ligetvédők? Demostráció?

Figyelt kérdés

#Népliget #liget #demostráció
2016. júl. 14. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Kicsit beteg dolog szerintem mindkét részről..
2016. júl. 15. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
(a Városligetnél van, nem a Népligetnél)
2016. júl. 15. 00:24
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Az aktuális értelmetlen politikai csatározás, amivel a mikropártok emlékeztetik a népet, hogy még léteznek.
2016. júl. 15. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

Hippik és FAKabátosok 'összecsapása'.

Amúgy én sem értem mire jó ez az egész bullshit...

Egyébként a városliget szar környék...

Arról ne is beszéljünk ,hogy a rendőrség olyan aktív ott ,hogy engedték a 2000-es évekbe azt ,hogy dugjanak a hősők terén. Ennyit erről.

Semmi értelme sincs. Csak egy ki**szott cirkusz.

2016. júl. 15. 01:54
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Arról szól, hogy dicső kormányunk kitalálta, hogy a városligetből múzeum negyedet csinál, mert a turisták egyetlen vágya, hogy egy nap alatt 7-8 múzeumot is megnézhessenek. A ligetvédők meg azt nehezményezik, hogy teszik ez annak ellenére, hogy a többség elutasítja ezt a dolgot erőszakkal letolják a torkunkon. Még senki nem látta a végleges tervet, de már vágják kifelé a fákat.

Én sem örülök, hogy odaakarnak építeni csilliárdokért übermodern múzeumokat és abban sem hiszek, hogy több zöldfelület lesz, nem örülök, hogy rengeteg fát akarnak kivágni. Hiába ültetnek helyükre, a Szél Kálmán térnél meg lehet nézni, hogy abból mi lesz. De speciel a közlekedési múzeum felújítását nem bánom, de az új múzeumépületekkel nem értek egyet. Rengetek kihasználatlan leromlott szép épület van a városban, azokat kéne rendbekapni és a turista meg mászkáljon csak a városban és nézzen gyönyörű épületeket.

A harcban nem vesznek részt a FAKabátosok, nekik ott kuss van, hanem a kormány kopasz verőemberei és a ligetvédők között folyik.

2016. júl. 15. 05:58
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Vágom. Mondjuk minek van rendőrség? Evégre igaz. :DD
2016. júl. 15. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Amúgy nem értem ,minek kellet lepontozni.

Mert ami a 2000-es évekbe történt ott az tényleg igaz.

2016. júl. 15. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
A Városligetről van szó, és arról, hogy a Kormány ezt is a saját képére akarja formálni, az emberek nagy része pedig csak szeretné, ha a több száz éve létező és minden budapesti által imádott Ligetet egyszerűen békén hagynák, és nem csinálnának belőle egy ugyanolyan tömegteret, mint minden másból. (Pl. Moszkva tér, aminek még a nevét is muszáj volt ugyebár megváltoztatni...)
2016. júl. 15. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
A rendőrség kicsit bajban van, hiszem azoknak az emberei fújják őket gáz sprével, meg üvöltöznek velük akiktől a fizetést kapják. Kíváncsi lennék, hogy hogyan élik meg. Gondolom parancsba kapták, hogy öreg városvédő rossz, kopasz jó.
2016. júl. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!