Mi ez a balhé a népligetinél? Ligetvédők? Demostráció?
Hippik és FAKabátosok 'összecsapása'.
Amúgy én sem értem mire jó ez az egész bullshit...
Egyébként a városliget szar környék...
Arról ne is beszéljünk ,hogy a rendőrség olyan aktív ott ,hogy engedték a 2000-es évekbe azt ,hogy dugjanak a hősők terén. Ennyit erről.
Semmi értelme sincs. Csak egy ki**szott cirkusz.
Arról szól, hogy dicső kormányunk kitalálta, hogy a városligetből múzeum negyedet csinál, mert a turisták egyetlen vágya, hogy egy nap alatt 7-8 múzeumot is megnézhessenek. A ligetvédők meg azt nehezményezik, hogy teszik ez annak ellenére, hogy a többség elutasítja ezt a dolgot erőszakkal letolják a torkunkon. Még senki nem látta a végleges tervet, de már vágják kifelé a fákat.
Én sem örülök, hogy odaakarnak építeni csilliárdokért übermodern múzeumokat és abban sem hiszek, hogy több zöldfelület lesz, nem örülök, hogy rengeteg fát akarnak kivágni. Hiába ültetnek helyükre, a Szél Kálmán térnél meg lehet nézni, hogy abból mi lesz. De speciel a közlekedési múzeum felújítását nem bánom, de az új múzeumépületekkel nem értek egyet. Rengetek kihasználatlan leromlott szép épület van a városban, azokat kéne rendbekapni és a turista meg mászkáljon csak a városban és nézzen gyönyörű épületeket.
A harcban nem vesznek részt a FAKabátosok, nekik ott kuss van, hanem a kormány kopasz verőemberei és a ligetvédők között folyik.
4-es vagyok:
Amúgy nem értem ,minek kellet lepontozni.
Mert ami a 2000-es évekbe történt ott az tényleg igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!