Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez az új "fegyverbetíltási"...

Mi ez az új "fegyverbetíltási" összeesküvés?

Figyelt kérdés

Egy újfajta összeesküvéselméletről olvastam több hír kapcsán. Régebben is elszórtan olvatam a topicon, de nem volt elterjedőben annyira, hogy felfigyeljek rá. Most éledt fel a Christy Sheatsi lövöldözés kapcsán. Itt beszélnek róla, de nem igazán értem a hozzászólások közt [link]

Azt mondják a konteósok, hogy Azok a fegyverek, amik az embereknél vannak (a hatalomra) nézve veszélyesek lennének és így akarják elvenni tőlük, hogy mesterségesen megrendeznek ilyen eseteket, ahol a nő elmeprogramozott volt. Több helyen olvastam, hogy a hatalomra veszélyesek a magánembereknél levő fegyverek és így akarják beszolgáltatni. Nem értem, egy hatalmat megdöntenének pisztolyos emberek ? Nem értem, honnan ered a konteo?

2016. jún. 29. 13:52
 1/2 hollófernyiges ***** válasza:
Hányszor fordult elő Amerikában, Kanadában vagy Svájcban (hogy néhány liberális fegyvertartási rendszerű államot mondjak) hogy a polgárság fellázadt és elkergette a kormányzatot? Mondjuk az utóbbi kétszáz évben.
2016. jún. 29. 15:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért az USA-ban van elég sok hely, ahol a reggeli bevásárlásnál gond nélkül odateszed a félautomata karabélyt a tej-kenyér-herzszalámi hármas mellé a pénztárszalagra. :-)

Egyébként meg amcsiból ered, nyilván. Ott ez a "kultúra" része. Ahogy nálunk a mákostészta. Mi is hőzöngtünk amikor az EU a mákot akarta jobban ellenőrizni (na, persze szó nem volt betiltásról, mint azt az agyhalottak terjesztették erőszeretettel), azt meg valószínűleg külföldön nem értették ennyire se.

Az amcsi fegyvertartást viszont ne hasonlítsuk a kanadai vagy a svájcihoz. Utóbbi kettőben azért jóval szigorúbb, még akkor is, ha a miénkhez képest engedékeny.

2016. jún. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!