Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet traktorral is?

Lehet traktorral is?

Figyelt kérdés
Ha egy traktorral elvégezhető egy nap alatt, mondjuk hétfőn, amit közmunkán meg kéne csinálnia a brigádnak egy hónap alatt, és mi szerzünk traktort, és megcsináljuk a munkát, akkor megtehetjük, hogy kedden már nem csinálunk semmit? Otthon maradhatunk?

2016. jún. 27. 14:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#10: én csak a tökömet szeretném vakarni otthon, illetve értelmes mellékeseket vállalni úgy, hogy kapom a segélyt is. Nem akarok neked vagy másnak jópofizni, nem izgat, ha nem lájkol, aki nem az életem része; a főnök viszont sajnos akkor is az életem része marad, ha már nem dolgozok neki.

Az időmet b.ssza el ez a fölösleges közmunka, amit a segély miatt vállaltam el, és csakis azért, mert nem szól hosszú időre.

Átgondolom, mi lenne a legjobb. Lehet, nem is kellett volna beírnom ide...

2016. jún. 27. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak egy ötlet, kérdező: nekem volt egy munkatársam, aki azt csinálta, hogy az önkormányzat gépével járt el maszekba füvet kaszálni. Annyi mellékest szerzett a fűnyírásokból, hogy vagy 2 hónapig hozzá se kellett nyúlni a fizetéséhez.

Amúgy ez az 50 ezer, amit fizetnek közmunkáért, ez egy röhej, ennyi pénzért örüljenek, ha a kis ujját megmozdítja az ember egyáltalán. Nálunk az alkoholisták csinálják jól, fele munkaidőt kb. a kocsmában töltik el.

2016. jún. 27. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
3-as szívemből szóltál. Irodai közmunkàban tapasztaltam ugyanezt, ott ültünk, de minek, munka ritkán volt, kérésre sem, ha kaptunk valamit, annak sokszor értelme sem volt, vagy azt már korábban mással is megcsináltattàk, nem egyről kiderült. Az elején még mentünk, hogy kérjünk munkát, azután màr nem törtük magunkat, leültük a munkaidőt, a társaság szuper volt, eltelt az idő, de nem vágyok vissza, hosszútávon a közmunka leamortizàlja az embert.
2016. jún. 28. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!