Az MSZP szerzeménye az is,hogy ha a földműves kimegy traktorral a földjére sárga villogóval felszeret felvezető kocsira, illetve utvonalengedélyre van szüksége. Szerintetek normálisak?
Igen.
De amúgy jó tudni, hogy Magyarországon a kommunizmus azt jelenti, hogy valaki pártolja a privatizációt és a külföldi tőkét...
Állatok!
Már nem tudnak mit kitalálni, hogy öljék a magyart.
Ennek is valami Eu s alapja van, ami eredetileg csak speciális esetekre " különleges gépjármű stb" vonatkozik és nem is kötelező. De nekünk kell, mint a Haccp rendszer a 1000hektáros limit, a szövetkezetek el lehetetlenítése, és egyéb 1000 trükk amivel kitudják végezni a magyar versenyképességet. Szerintem direkt akarnak mindent és mindenkit tönkretenni!
csodállak benneteket Jobbikosok,hogy mindennapra találtok valami hülyeséget,hogy mutassátok,milyen okosak vagytok.Csak így tovább!
Ha ezt nekem címezted.Akkor a válaszom az ,hogy k*rvára nem vagyok se jobbikos se Fideszes ugyhogy drága MSZP-SZDSZ-MDF-es és csak így áll a dolgokhoz.Értve vagyok?
és igen az utolsónak igaza van,....
kedves válaszolók kicsit jobban tájékozódni.Azért mert ezalatt ciklus alatt vezették be,nem azt jelenti hogy az MSZP találta ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!