Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Traktorral nagyon gáz randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Traktorral nagyon gáz randira menni? Tudom hogy hülye kérdés, de most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma este lenne randim egy lánnyal, és ugy van megbeszélve, hogy én megyek érte kocsival, csak az a gáz hogy az imént hazafele jövet lerobbantam , és kizárt hogy bármit is tudnék vele addigra tenni.

A család gépét se tudom elhozni mert este mennek el vele...

Egy lehetőségem maradt ,hogy traktorral induljak el, ugyanis más működő járművet nem tudok felmutatni jelenleg.

Szerintetek mit szólna hozzá? Vagy inkább mondjam le?

2015. júl. 4. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Szeptemberben szerencsére elkezdődik az iskola megint,kevesebb lesz a troll legalább.
2015. júl. 4. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Jaaajj...már itt is a traktor bu..zik...-.-
2015. júl. 4. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:

A kilátás még a Steigerből is szebb, mint egy személyautóból. Ha valami fain klímás új gép akkor simán mennék azzal xD

P.S.: azért a trágyaszórót ne felejtsd el leakasztani

2015. júl. 4. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ mit csináltok utána és kikkel találkoztok. Nekem és talán bárki más 25 év felettinek ez inkább poén lenne, de gondolom te fiatalabb vagy. Ha csak te mész oda, akkor sincs gond. De ha utána tovább is kellene mennetek traktorral, akkor csak akkor csináld, ha te is meg a barátnőd is őszintén szartok a poénokra, amiket majd kaptok. Én azt csinálnám, hogy kitalálnék valami alternatív programot, hogy a lánynak azért ne legyen muszáj traktorral közlekednie. Meg is beszélheted vele telefonon, ha új az ismeretség. De akkor már használd ki a lehetőséget, mert tényleg poén, és ne mond el, hogy traktorral jössz, az legyen meglepetés, csak valami olyasmit mondj, hogy majd elvisz valaki téged hozzá, de az illető továbbmegy, tehát nem lesz autó aznap.
2015. júl. 4. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Menj traktorral!:D

Jaj de jót nevetnék ha velem történne meg ez.

Aztán elmagyarázod úgyis,hogy miért nem autóval jöttél:)

2015. júl. 4. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy traktor több millió, tehát még fel is vághatsz vele.
2015. júl. 4. 16:47
 7/8 anonim válasza:
100%
tudom hogy lecsúsztam, de ha lesz következő alkalom menny nyugodtan traktorral én is azzal szoktam vinni a teheneket mindenhova
2015. júl. 5. 03:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak az ekét akaszd le előtte!
2016. máj. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!