Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ertheto, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ertheto, ha nem megyek el a randira, az ajakherpeszem miatt?

Figyelt kérdés

Mindig a legrosszabbkor jon ki...

Nagyon rusnya az egesz szam szele tele van, nem egy szep latvany. Raadasul gennyedzes utan, var keletkezik rajta, ami meg kellemetlenebb, szoval egy par napig meg tuti latszik.

Nem akarok elmenni a randira, mert nagyon tetszik a srac, es O azert biztos viszolyogna tolem. Viszont mar tobbszor lemondtam mar a talikat egyeb okokbol, lehet mar elege lesz. Sehogy nem jarok jol...

2015. júl. 2. 09:43
 1/5 Estienne ***** válasza:
Hiszel a sorsban? :-D
2015. júl. 2. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a randira és ne keress tovább kifogásokat. Mindenki fél, hogy nem a legtökéletesebb formáját hozza, mégis vállalják a rizikót, tiszteld meg ezzel te is a másikat.
2015. júl. 2. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
A helyedben őszintén megmondanám neki, hogy ez a baj és ezért nem akarok elmenni most találkozni, mert nagyon kedvelem, de nem akarok benne ilyen rossz benyomást kelteni. Ha zavarja a herpesz, meg fogja érteni és nem csak azt gondolja majd, hogy valami hülye kifogásod van, mert nincs kedved találkozni, ha meg nagyon akar így is, akkor kérni fog, hogy menj el ennek ellenére. Legjobb az őszinteség.
2015. júl. 2. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elso valaszolo elgondolkodtat..:D

Szegenykem :( nekem is szokott lenni neha, rettenetes latvany es faj is. Mikor lesz a randid? Nekem a fogkrem nagyon jol bevalt, csak az a lenyeg, folyamatosan a szadon legyen, utcan, mindenhol. Nekem 1 nap alatt lecsokkentette a meretet, majd tettem ra herpesztapaszt, arra meg sminkeln is lehet. Van egy kicsit furabb megoldas a herpeszre. Irj privit, ha erdekel. :)

2015. júl. 2. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Régen nekem is gyakran kijött. Mindenképp erősítsd az immunrendszered, szedj cinket, vasat, C-vitamint. Valamint ha nagyon sok és gyakran jön ki, egy kis acyclovir is jól jöhet, háziorvos is felírhatja. Van hogy mikor érzem hogy jönne ki, beveszek egyet és utána nem is lesz hólyagos. A randira vagy menj el , hiszen úgyis fog még látni hasonló helyzetekben a fiú, vagy mondd meg őszintén, miért fújod le.
2015. júl. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!