Az MTV1 M1 adón a híradó miért költözött ki a pusztába 3db traktorral?
Nem a '60-as évek propaganda híradóit idézi ez a nevetséges traktorokkal a háttérben megtámogatott híradás?
Ez a Németh Balázs nemrég még a TV2-n volt, nem? Ha így folytatja, még Rákay Philip is lehet belőle.
Nem Fidesz ellenes provokatőr vagyok, de ez nevetséges, vagy rosszul látom?
Esetleg a kenyér ünnepe miatt van ez a gumicsizmadobó versenyről, meg embermagasságú, rekordmennyiségű búzakalászról összeállított híradó? Mire ez a nagy agrármarketing?
Régen voltak, talán a háború utáni időkben a traktoron nyomuló nők propaganda filmje, teljesen azt idézte a ma esti Híradó. :)
Nem, csak furcsa volt az eddigi stúdió körülményektől erősen eltérő környezet, egy hangár búzatározó, aztán három kivilágított traktor a háttérben, ilyesmik...
Viccesnek tűnt.
Rosszul látod.
Mit zavar? Gondolom valami vidékellenes pesti suttyó lehetsz.
Nem vagyok vidékellenes. Azóta már hallottam, - a Híradóban -, hogy a héten különböző helyekről jelentkezik a Híradó. Vicces volt a traki, meg a búza siló. Inkább úgy fogalmazok, hogy furcsa volt.
Nincs semmi bajom veled, ha vidéki paraszt vagy, mert te termeled meg a kajámat, ezért minden tisztelet kijár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!