Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Öten molesztáltak egy 14 éves...

Tgt kérdése:

Öten molesztáltak egy 14 éves lányt, megúszták a börtönt. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 16. 06:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
0%
elkövetők***
2016. jún. 16. 10:57
 22/55 anonim ***** válasza:
91%
Micsoda erőszakolós, tapizós véglények verik itt a nyálukat! :)
2016. jún. 16. 11:01
 23/55 anonim ***** válasza:
27%

# 19

Attól még, hogy nagy vonalakban ismered a történetet, nem tudsz mindent. Ahogy én sem. Tőlem kérdezed, mit hallgatott el a bulvár? Hát honnan tudjam? Lehet, hogy semmit. Lehet, hogy ezt nem is elhallgatásnak nevezném, egyszerűen a hírszerkesztés nem arról szól, hogy peranyagokat másolunk be egy cikkbe.

Te ismered a per teljes anyagát? Vagy legalább ott voltál a tárgyalásokon? Gondolom nem. Annyira ismered, mint én, vagy bárki más, de bírót játszol. Meg puffogtatod a személyeskedő szófordulataidat.

A kérdés az, hogy te vagy a bíró, vagy az, aki a bíróságon a bírói székben ül?

2016. jún. 16. 11:06
 24/55 anonim ***** válasza:
78%
En azon gondolkodom kik lehetnek ezek az emberek akik a bestialis bunoket elkoveto fiukat vedik? Csak nem oket is izgatja az ilyesmi vagy nem kovettek e el mar ilyen dolgokat? Massal egyszeruen nem tudom magyarazni..
2016. jún. 16. 11:09
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Pénz... Akár ügyvéd, akár bíró.
2016. jún. 16. 11:10
 26/55 anonim ***** válasza:
16%

26#

Mondjuk azok, akik nem akarnak gyereket halálra kínozni. Mellesleg. ha neked ez bestiális bűnnek számít, akkor hova sorolod azt, amikor az ISIS élve eléget egy tucat nőt, miután több százan megerőszakolták őket?

2016. jún. 16. 11:11
 27/55 anonim ***** válasza:
77%

Jaj 63%, komolyan ennyi marhaságot összehordani :D

Nincs is nemi erőszak, mint bűncselekmény, ahogy szexuális zaklatás sincs.Nem baj, a lényeg, hogy neked van fingod róla. Azért majd szólj a bírónak, hogy nem jól minősített.Ő is szexuális erőszakként minősítette.

Másrészt a felvételt nem előállítani szokták, hanem készíteni.

Tipikus példája vagy annak, mikor a hülye okoskodik :D

2016. jún. 16. 11:16
 28/55 anonim ***** válasza:
78%

"Tőlem kérdezed, mit hallgatott el a bulvár? Hát honnan tudja?"

Szal még ötleted sincs.

Akkor mégegyszer, hátha felfogod:

Egy ilyen esetben kb 0,000001% az esélye annak, hogy ha elolvasnám a vádat meg a többit, akkor rájönnék, hogy "jah, hogy úgy, hát így mindjárt más a fekvése a dolognak".

De figyelj, mindketten tudjuk, hogy okosnak akartál tűnni, aki milyen széles látókörrel rendelkezik, nem átlag proli.

Sajnos ez most nem jött be.

2016. jún. 16. 11:23
 29/55 anonim ***** válasza:
91%

Én azt nem értem egyébként, hogy egyes alakok miből szűrték le azt, hogy meg akarná mindenki nyúzni ezeket a nyikhajokat, de ha nem kapnak kicsit komolyabb büntetést akkor nem fogják felnőtt fejjel sem felérni ésszel, hogy a cselekményéért vállalja is a felelősséget. Főleg ha ilyen komoly!

Fiatalon mindenki csinál hülyeséget, de ez nem indok.

2016. jún. 16. 11:24
 30/55 anonim ***** válasza:
64%

Jó nagy kretén lehetsz, ha neked a fogdosás meg a fogkiveréssel járó kényszer szopatás egyazon kategóriába esik. Ha nem lennél akkora idióta, mint ide Mekka, akkor tisztában lennél azzal az aprócska ténnyel, hogy a zaklatásnak vannak fokozatai, aminek a nemi erőszak a csúcsa, illetve azzal is, hogy ezt az bíróságon figyelembe is veszik az ítélet kiszabásakor. Mivel a srácok csak taperoltak egy csajt, de fizikai erőszakot nem alkalmaztak, ahogy nem kényszerítették a szex egyetlen formájára se és nem is alkalmazták rajta, így nem beszélünk nemi erőszakról, bár gondolom ezt hiába magyarázom, úgyse fogjátok fel.

Gondolom nektek ostoba barmoknak mindebből az esik le, hogy én mindenáron ki akarom most ezeknek a szennyesét. Semmi gond, olyan emberekből, akiknek több foguk van, mint IQ pontjuk nem is várok mást. Egyetlen szóval se írtam, hogy a fiúk ártatlanok, ha méltóztattátok volna értelmezni a szövegemet (amit nem tettetek), akkor láthattátok volna, hogy felsoroltam mindazt, amiben bűnösek és amiért jogosan el is lettek ítélve, azonban a papírmasé agyatok a mellékelt ábra szerint mindezt úgy dolgozza fel, hogy "HÁ EZ A EMBÖR ITTEN BE AKARJA BIZONYÍTANI HOGY EZEK ÁRTATLAN BÁRÁNYKÁK HÁ BIZTOS AZÉ MER Ő IS ERŐSZAKOLÓ". *taps-taps* micsoda logika....

Ez a baj az agyatlan csőcselékkel. Van egy sekélyes álláspontjuk és minden azon kívül álló dolgot automatikusan gonosznak néznek.

2016. jún. 16. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!