Öten molesztáltak egy 14 éves lányt, megúszták a börtönt. Mit szóltok ehhez?
én már semmin nem lepődök meg. akik tényleg megérdemelnék a börtönt,azok mindig megússzák vagy nagyon keveset kapnak.
aki meg kb ló**szt nem csinált, azt meg lecsukják. és itt ilyenre gondolok,hogy mondjuk okiratot hamísított vagy moziban filmet vett fel..jó bűncselekmény de azért nem vétett annyira a társadalom ellen, mint pl ezek a cikkben.
nem tartom igazságosnak ami itt megy. pl azt is felhozhatnám példának, aki a pincéjében a borba mérget tett...súlyosabb büntetést kap mint a csőcsele aki rendszeresen kirabolta.
"A bíró azzal bocsátotta el a jó családból jövő, ígéretes jövő előtt álló fiúkat, hogy tekintsék ezt utolsó figyelmeztetésnek."
azért ezen beszartam. szerintem volt ott egy kis dugi pénz a bírónak a "jó családtól"
Valóban vicc, az egyiket még pszichológus is kezeli!! 4!4!
Valami libsi meg írja már be, hogy "mer ezek után a migránsokat hogy merjük szidni!", mert nem bírom ki enélkül?!!!
mer ezek után a migránsokat hogy merjük szidni!
:D
Amúgy a cikkből nekem az jött le, hogy a fiúk is 14-15 körüliek lehettek. Nem azt mondom, hogy szigorú az ítélet, de ezek még gyerekek, senkinek se jó, ha börtönbe kerülnek. A lány már megnyomorult egy életre, a fiúkat viszont még meg lehet nevelni akár egy életfogytig tartó önkéntes munkára kötelezéssel, ahol mondjuk prevenciós előadásokon vesznek részt.
És megint felmerül bennem a szülők felelőssége, hogy hogyan sikerült ilyen gyerekeket felnevelni. Na őket lehetne komolyabban büntetni.
Nem tartom igazságosnak. Viszont azt nem tudom, hogy feljegyezték-e az esetet és, hogy a fiúk megjegyezték-e, hogy amit tettek, az bűncselekmény volt.
Gondolj bele, elvégzik az iskolát, továbbtanulnak, munkát keresnek és nem is említik meg, hogy milyen bűncselekményt követtek el a múltban. Tudod, az álláshirdetéseken néha feltüntetik, hogy a jelentkező büntetlen előéletű legyen.
Abba is bele kell gondolni, hogy ha egyikük egy másik bandába kerülne, akik ráveszik, hogy erőszakoljanak meg egy lányt, vajon belemenne-e megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!